2018 Yılı Burç Yorumları

2018 Yılı Burç Yorumları

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Havada aşk kokusu var

İş Hayatı ve Para: Kendini kısıtlanmış hisseden yengeçler için özgürleşme zamanı. Özellikle iş ve çalışma hayatı ile ilgili zorluklar bitecek. Yılın ilk yarısında kariyer hayatında çok etkili olan Uranüs’ün Boğa burcuna geçmesi, hatalardan ders almayı ve aynı hatayı yapmadan yeni başlangıçlara geçilmesini destekleyecek. Yılın ikinci yarısı artık meyveler toplanmaya ve daha şanslı gelişmeler olmaya başlayacak.

Aşk Hayatı: Aşk hayatında hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Değişim, yeni tanışmalar var, fakat yorucu olabilir. Her ne olursa olsun duyguların karmaşıklık yaratmasına izin vermemeniz gerekir.

Sağlık: iş hayatı ve aşk hayatı yoğunluğu sizi strese sokabilir. Bu baş ve mide ağrılarını tetikleyebilir. 2018 yılının ikinci yarısında duygusal zorluklar içine girme ihtimaliniz büyük.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Kanatlanıp uçmaya hazırlanın

İş Hayatı ve Para: Geride kötü bir yıl bırakmış olma ihtimaliniz yüksek. Fakat artık daha güçlü zihinsel, duygusal ve fiziksel olarak tam bir yıl Jüpiter akrep burcunda size destek veriyor olacak. Yanlış giden şeyleri çok ilerlemeden görme fırsatınız olacak, işleriniz konusunda başarı arka arkaya gelecek. Aile ve sosyal konularda destek sizinle… Ev, emlak, alım satım, dekorasyon veya bu alana yatırım yapmak kazanç getirebilir. 2018 yılı bol seyahat ve hızlı tempo yılı olacak.

Aşk Hayatı: Yoğun çalışma temposu ve sürekli hareket etme zorunluluğu, aşk hayatını askıya almaya sebep olabilir. Kontrolü elinizde bulundurmak isteyeceksiniz. Ama bunun aksi davranır, her fırsatı değerlendirmeye çalışırsanız zorlayıcı etkiler altında kalır, enerjinizi tüketir ve hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz. 2018 yılının ikinci yarısı aşk hayatınızda daha güzel bir süreç yaşanacak.

Sağlık: Yoğun tempo ve acelecilik bazı ufak kazaları getirebilir. Yılın ikinci yarısından sonra tansiyon ve kalp gibi ani gelişebilen hastalıklar ipin kontrol gerekebilir. Fazla yemek yeme eğilimine karşı dikkat ve kontrol önemli.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bavulunuzu hep hazır tutun

İş Hayatı ve Para: 2017 yılının yaşattığı olumsuz ve yıpratıcı günler artık geride kaldı. Sosyal olduğunuz yeni bir yılda sizi yoran, içinize kapanmanıza sebep olan, yakından tanıdığınız kişiyi veya kişileri artık net görebilir ve hayatınızdan çıkartıp rahatlayabilirsiniz. Hırs ve isteğinizin arttığı 2018 yılı size başarıyı da getirecek. Tasarım ve pazarlama alanında şans söz konusu. Finansal olarak yılın ikinci yarısında sıkıntılar tamamen kalkıyor.

Aşk Hayatı: 2018 daha sakin ve huzur veren bir yıl vaat ediyor. Yalnız olanlar için bolluk söz konusu, evli ya da birlikteliği olanlar içinse romantizm başlarını döndürebilir. Aşk hayatınızdaki bu hareketlilik geçmişteki aynı hataları yapmanıza sebep olabilir. Bunun için sakin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilerlemelisiniz. 2018 yılının Mart ayından sonra kalıcı birliktelikler ve tanışmalar söz konusu.

Sağlık: Sağlık konusunda titiz ve pireyi deve yapanlar gerçekte neleri olduğunu kaçırıp beklenmedik rahatsızlıklar yaşayabilirler. Grip ve benzeri rahatsızlıklar mevsim geçişlerinde yaşayacağınız hastalıklar arasında. Bol bol vitamin alın.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir