Milano Erkek Moda Haftası’nda Türk imzası

Milano Erkek Moda Haftası’nda Türk imzası

MİLANO Erkek Moda Haftası tüm dünya için çok önemli bir organizasyondur. Orada her hangi bir konumda yer almak önemli bir prestij olarak kabul edilir. Bu yıl Türkiye’yi Milano’da temsil edenlerden biri de bendim.

Milano Erkek Moda Haftası 2

Daha önce Milano’da defalarca podyuma çıktım. Fakat ilk defa olmak üzere geçen hafta düzenlenen Milano Erkek Moda Haftası’nda podyuma çıkmış oldum. Milano Moda Haftası’nda ilk Türk lüks erkek markası olarak dikkat çeken Afffair, bu sezonda Milano Erkek Moda Haftası’mn açılış isimlerinden biri oldu. Moda haftası kapsammda İlkbahar – Yaz 2016 koleksiyonunu tanıtan Afffair, koleksiyonu ile bir hayli ilgi çekti.

Erkek modellerin son sahnesi smokinler içindeyken, ben defilenin sonunda tek kadın model olarak beyaz, sırtı açık ve sırtında üç boyutlu çiçekler olan ceket/elbise ile defilenin kapanışını yapmış oldum. Smokin elbise kapanışını ben yaptım. Defileyi izleyen moda dünyasının önemli isimleri koleksiyonu dakikalarca alkışladılar.

Milano Erkek Moda Haftası 1

Milano Erkek Moda Haftası’nın resmi takvimine ikinci kez girmeyi başaran Afffair, “Smile Now / Cry Later” ismini verdiği İlkbahar -Yaz 2016 koleksiyonuyla, defileye gelen uluslararası basının ilgisini ve beğenisini almış oldu. Hem beni hem markayı tebrik etmek ve röportajlar yapmak için içeride çok önemli ve değerli uluslararası yayınların İtalyan edisyonları vardı.

Erkek moda dünyasına farklı bir soluk getirmek amacı ile yola çıkan Afffair, yeni koleksiyonunda cesur ve görkemli tasarımlarıyla da ön plana çıkmış oluyor. Markanın kreatif direktörleri Rufat İsmayil ve Ali Behnam Bakhtiar tarafından tasarlanan koleksiyon smart casual, lımıry sportswear, beachwear ve formal wear olarak dört gruptan oluşuyor.

Milano Erkek Moda Haftası 3

Milano Moda Haftası’nda tanıtılan İlkbahar – Yaz 2016 Lımıry Sport koleksiyonunda 3 boyutlu efektlere sahip parçalar, birarada kullanılan el bombası, silah ve çiçek desenleri dikkat çekiyor. Afffair’in şehirli erkeği kendi stilini yansıtıyor. Özgür ruha sahip ve enerjik görünümlere sahip Smart Casual koleksiyonu hareket özgürlüğünü ön planda tutarak rahat bir şıklık sunuyor. “Smile Now / Cry Later” sloganıyla yola çıkan koleksiyon her anın keyfini çıkarmasını bilen erkeklere hitap ediyor.

Defilenin hemen ardından, defilede birlikte yer aldığım 4 erkek model ile Milano’nun simgesi olan Duomo’da çekim yaptık. Duomo’da yapılan çekimlerde ise yine Afffair’in bu çekime özel hazırladığı siyah takımı giydim. Siyah takım İspanyol paça pantolon ve sırtı tamamen açık yelekten oluşuyor. Takım hem güçlü hem feminen kadmı vurguluyor. Ece Oğultürk’ün çektiği bu fotoğraflar uluslararası medyaya servis edildi.

Milano Erkek Moda Haftası 4

Peki kimdir Afffair markası?

AzerbaycanlI eski model Rufat Ismayil ve kariyerine Paris’teki Haute Couture markalar için kreatif projeler yürüterek başlayan Ali Behnam Bakhtiar tarafından kurulmuş Afffair. İstanbul’da kurulan Afffair markasının kodlarında da doğu ve batı sentezine göndermede bulunan, Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan detaylar dikkat çekiyor. Modern ve farklı bir kimliğe sahip marka Dandy stiline getirdiği yenilikçi yorumlarla maskülen tasarımlar sunuyor.

 




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir