Yılbaşı Gecesine Eğlence Mekanı Seçenekleri

Yılbaşı Gecesine Eğlence Mekanı Seçenekleri

Yeni yıl heyecanı şimdiden herkesi sarmışken bir yandan yılın en keyifli günlerini yaşıyor bir yandan da yılbaşı gecesi seçeneklerini gözden geçiriyoruz. İstanbul’un en özel otellerinin yılbaşı programları ise gerçekten cazip.

YENİ YILI HEYECANI HERKESİ SARDI

Yılbaşı gecesini en keyifli şekilde geçirmek isteyenler planlarını şimdiden yapmaya başladı. İstanbul gece hayatı bu gece için birbirinden iddialı seçenekler sunarken The Ritz-Carlton İstanbul da konuklarına unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Teras bar Bleu Lounge’da ‘Hoş geldin kokteyli’ ile karşılanacak olan misafirlere hafif atıştırmalıkların ve müziğin dahil olduğu Turkuaz ve Safir pakederi sunuluyor. 2016’ya girerken Çağrı ve Idil, hem günümüzün hem de 70, 80 ve 90’lı yılların en sevilen yerli ve yabancı Latin, caz ve pop şarkılarını seslendirecek.

yilbasina mekan

Canlı müziğin ardından saat 22.00’den itibaren DJ kabininde Ozan Demirler House, Deep House, Tech House müzikleriyle konuklan piste çekecek. Panoramik İstanbul manzarasına sahip olan Atelier Real Food’da ise Şef An d re ve ekibinin özenle hazırladığı Yeni Yıl Gala Yemeği’ ise bir şölen havasında hazırlandı. Başlangıç olarak deniz tarağı tartar ve yengeç salatası; ara sıcak olarak kuşkonmaz ve çıtır parmesanlı, balkabaklı risotto; ana yemek olarak ıomesco soslu mercan balığı ve kestane, ve yaban mantarlı dana bonfile olmak üzere altı aşamadan oluşan yeni yıl mönüsü, hem gözlere hem de damaklara hitap edecek.

Ayrıca Türk ve Fransız mutfağından seçme tatlılar açık büfe olarak servis edilecek. Yemekte Orka Orkestrası’nm usta müzisyenleri, Chanson’larla Fransa’nın, Napoliten parçalarla İtalya’nın esintilerini Boğaz’a taşıyacak. Ayrıca Latin ve nostaljik dans müzikleri, yabancı ve Türkçe pop müziğin yanı sıra Yunan ezgilerinin de yer aldığı geniş repertuvar misafirleri dans pistine çekecek. Yeni yıl gala yemeği limitsiz yerli içkiler dahil kişi başı 695 lira. Turkuaz paketi; meşrubat, tercih edilecek bir şişe standart içki ve kanepeler, maximum altı kişilik loca olarak 750 lira. Safir paketi ise, meşrubat, tercih edilecek bir şişe premium içki ve kanepeler dahil maximum altı kişilik loca olarak 960 lira.

Tel: (0212) 334 41 88 www.ritzcarlton.com/istanbul




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir