Piaff İç Giyim Ürünlerini Katalogtan Satmaya Ne Dersiniz?

Piaff İç Giyim Ürünlerini Katalogtan Satmaya Ne Dersiniz?

Merhaba arkadaşlar bugünki yazımızı sizlere ek iş fırsatlarından haberdar etmek için hazırladım. Hem moda, hem giyim, hemde satış desek nasıl olurdu. Evet iyi fikir dediğinizi duyuyorum. Bayanların en çok ilgi duyduğu giyim alanında ki kategori iç giyimdir. Südyenler, bikiniler, jarseler, kilotlu çoraplar, gecelikler felanda felanda say say bitmez al al gene bitmez ne bitmez alışveriş arzusu bitmez hele ki bir de iç giyimse tadından durulmaz.

Piaff networking firması da Anıl giyim firmasının açmış olduğu network markasıdır. Aklınızda sorucuklar oluşmaya başladı ilk sorunuz niye Anıl giyim değilde Piaff. Bu network dediğiniz ne ayak gibi sorular oluşuyor. Bu network olayı ilk duyanlar titan saadet zincirimiiii kızzzz diyodur hayır değildir. Network sistemi size satış yaptığınız ürünlerden yüzde 35 kazanç elde etmenizi sağlar. Network sistemi derki kendine ekip oluştur yani bir futbol takımı gibi birlikte hareket ekibinden prim kazan. Şahsi alışverişlerinizden yüzde 35 kazandınız yani 1000 tl lik satış yaptınız bunun 350 tl si sizin kazancınız.

Ekip kurma işi alt üye yaptınız kendinize, onlarında satışlarından prim kazanırsınız olay budur. Şimdi gelelim işin püf noktasına bu işe zaman ayırıpta bu işten ayda 30 bin tl kazanlar var. Yalannn dediğinizi duyar gibiyim hakkaten varmı? Evet var. Örnek olarak Hunca kozmetikten Yalçın yıldız gazetelere haber oldu. Ahanda resmi altta.

50 bin tl prim ödülü vardı o yüzden. Normalde 20 bin ile 30 bin tl arası aylık kazancı var. Bu firma Hunca life yani kozmetik firması bizim size tanıttığımız Piaff iç giyim firması. Kozmetikte satış yapmanız biraz zordur ama iç giyim ürünlerinde yok satarsınız niye derseniz şu cüccüleri gören hanımlar kocişlerine fantazi için kesenin ağzını açarlar 🙂 Şimdi kayıt ol butonuna tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Kızlarrr bakın hemen altta sosyal ağlar butonları var bi paylaşıverin de bende sevinem be yaaa 🙂

 




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir