2015-2016 Sonbahar/Kış Sezonunda Siyah Modası

2015-2016 Sonbahar/Kış Sezonunda Siyah Modası

KUSURSUZ SİYAH!

Siyahın büyüsüne kapılmanın tam zamanı. Çünkü 2015-2016 Sonbahar/Kış sezonunda siyah en cesur ve en iddialı haliyle karşımızda.

SİYAH HER KADININ KURTARICISIDIR. KİMİ ZAMAN DAHA FİT GÖRÜNMEK İÇİN KİMİ ZAMAN ÖZEL GÜNLERDE ŞIK GÖRÜNMENİN EN KESTİRME YOLU OLARAK HİZMET EDER BİZE.

Yeni sezonda da siyahın baş tacı edilmesi elbette hepimizi mutlu etti. Ancak siyah bu kez sınıf atlıyor. Chanel’den Valentino’ya kadar pek çok tasarımcı siyahı bir cazibe unsuru olarak ve klasik cool etkisinden uzaklaştırarak kullanmayı seçiyor. Yani bu kez siyahın çekiciliği sadece küçük siyah elbiseyle sınırlı değil!

siyah1

Detaylarla zenginleşen tasarımların en dikkat çeken noktaları tüller, transparanlar ve kürkler… Siz de gardırobunuzu çarpıcı ve siyah birkaç parçayla heyecanlandırın bize kalırsa. Ve bu hassas kumaşlarınızı ve siyah kıyafetlerinizi daha uzun yıllar giymek istiyorsanız da, daima yeni gibi görünmesi için Perwoll’den yardım alın. Çünkü siyah kıyafetlerin en büyük sorunu, yıkana yıkana renginin solması değil midir? Bazen onca para verdiğiniz kıyafetin ikinci yıkamada solması ile küçük bir yıkım yaşarsınız ya… Artık önleminizi alın.

Pervroll Yenilenen+Siyahlar içerdiği enzimler sayesinde iplikçiklenmeyi önlüyor, ışığın optimum şekilde yansımasını sağlayarak renklerin ilk günkü gibi kalmasına yardımcı oluyor. Siyah kıyafetlerinizi daha uzun yıllar giyebilmek istiyorsanız, yıkama şeklinden saklama şekline kadar dikkat edin. Çünkü her ne kadar moda sezonluk olsa da, iki sezonda bir modanın kendini tekrar ettiğini de unutmamalı. Üstelik siyahın bir de ayrıcalığı var. Her siyah kıyafet, gardırobun kurtarıcı parçası olmaya aday.




One thought on “2015-2016 Sonbahar/Kış Sezonunda Siyah Modası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir