2015 Yılı Tekbir Giyim Modellerini Çok Beğeneceksiniz

2015 Yılı Tekbir Giyim Modellerini Çok Beğeneceksiniz

Tekbir Giyim Modelleri 2015

Tekbir giyim koleksiyonu, kapalı giyim modelleri, tekbir bayan giyim modelleri, tekbir giyim modelleri ve fiyatları, tekbir giyim eşarp modelleri, tekbir giyim etek modelleri, tekbir giyim ferace modelleri, tekbir giyim abiye modelleri.

Üste oturan klasik siyah paltonuzu unutun. 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonu ile birlikte erkek arkadaşımızın gardırobunu karıştırmaya başlıyoruz. ‘Emanet gibi’ tanımlamasına lugatımızda yer yok! Tasarımcıların yere kadar uzattığı paltoları taşıyabilmek için en yüksek topuklu ayakkabılarımızdan destek alıyoruz. Eğer daha feminen bir görünüm elde etmek istiyorsanız Isabel Marant’ın bornoz görünümlü modelini deneyebilirsiniz.

tekbir giyim modelleri 2015-5

Boyum kısa olduğu için uzun etek ve elbiseleri giymeyeçekiniyorum. Sizce nasıl bir model tercih etmeliyim?

Uzun etek ve elbiseler, kısa boylu, minyon hatlı kadınlarda da çok hoş durabiliyor. Yüksek belli modelleri tercih ederek, göz yanılması yaratıp boyunuzu olduğundan uzun göstermeniz mümkün. Bol kesime sahip maksi eteklerden kaçınarak dar kesim olanları denemelisiniz.

tekbir giyim modelleri 2015-1

Pelerinler her zaman havalı duran parçalar ama onları kullanmak ayrı bir beceri gerektiriyor. Sizce nasıl bir kombin yapmalıyım?

Şık kolejli kız görünümü yaratmak isterseniz içinize giydiğinizi gösteren, spor, kısa kesim bir pelerin tercih etmelisiniz. Kombininizi akşama uyarlamak için ise dar paçalı pantolon ve ipek gömlek İkilisini deneyin.

Omuza asılan çantalar pelerinin kırışmasına sebep olacağından portföy ya da gece çantasıyla stilinizi tamamlayın.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir