Babanıza Sevginizi Gösterin

Babanıza Sevginizi Gösterin

Babalar Günü, doğduğunuz andan itibaren sonsuz sevgisiyle sizi koruyup kollayan babanıza teşekkür etmek için en güzel fırsat. Bu yıl, Babalar Günü’nde ona sevginizi özel bir hediyeyle göstermeye ne dersiniz? Lezzetli bir kahvaltı, SPA keyfi, huzurlu bir tatil ya da bir akşam yemeğiyle bu günü unutulmaz kılabilirsiniz.

KAHRAMAN BABALARA ÖZEL

Mövenpick Hotel İstanbul, Babalar Günü’nde, babasına açık büfe kahvaltı eşliğinde keyifli bir gün yaşatmak isteyenler için AzzuR Restaurant’ta yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Babanızla birlikte klasiktervyeniye pek çok lezzetin tadını 06.00-12.00 saatleri arasında çıkaracağınız kahvaltı büfesinde;

Türk kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri, Türk ve uluslararası peynir ve şarküteri çeşitleri, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan lezzetler, İsviçre spesiyaliteleri ve sağlıklı seçenekler yer alıyor. Tüm babalara yüzde 50 indirimin uygulanacağı kahvaltı büfesi, kişi başı KDV dahil 75 TL. 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklara ise yüzde 50 indirimli. Rezervasyon yaptırmak için 0 212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.movenpick.com/istanbul

STRESTEN UZAK BİR GÜN

VVish More Hotel İstanbul, iş hayatının stresli ve yoğun temposundan uzaklaşmak isteyen babaları, Babalar Günü’nde sürprizle karşılıyor. Doğu ile batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleriyle hizmet veren spa merkezini tercih edecek babaların, kısa bir tatil yapmış kadar mutlu ve iyi hissetmesine yardımcı olacak terapiler 17 Haziran’a özel indirimli fiyatlarla sunuluyor. Spa menüsünde yer alan 6 farklı standart terapi seçeneğinin her birini 100 TL’den, premium masajları ise yüzde 30 indirimle sunan VVish More Hotel İstanbul, hazırladığı bu jestle Babalar Günü’nü unutulmaz hale getirecek. Rezervasyon ve bilgi için 0 212 443 10 00’ı arayabilirsiniz.
www.wishmore.com.tr

UNUTULMAZ BİR TATİL

Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort’te, ister göl evleriyle cennet gibi bir ortamda, ister süit odada denize karşı, isterseniz bütçenize uygun standart odada aynı servis ve aynı kaliteyi alarak babanıza unutulmaz bir Babalar Günü hediyesi verebilirsiniz. Tamamen ekolojik ürünlerle hizmet veren Crassula Ekolojik Spa’da ise babanıza ruhen ve bedenen yenilenme fırsatı sunabilirsiniz.
www.corneliaresort.com

LEZZETLİ HEDİYE

Hilton İstanbul Kozyatağı, tüm babaları ve çocuklarını 17 Haziran Pazar günü kahvaltı keyfi yaşamak için Brasserie Restaurant’a davet ediyor. Açık büfede, damak tadınıza uygun lezzetli kahvaltılıklar, sıcak sunumlar, vvaffle, omlet istasyonu, fırın mamulleri, tatlılar, taze-kuru meyveler,

Akdeniz’in taze yeşillikleri ve onlarca çeşit yerini alacak. Kahvaltı kişi başı 69 TL, 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş yüzde 50 indirimli. Rezervasyon için 0 216 468 00 75’i arayabilirsiniz.
www.hilton.com.tr

KAHVALTI KEYFİ

Beylikdüzü VVhite Corner AVM’de hizmet veren İkizler Cafe Restaurant, Babalar Günü’nde zengin kahvaltı seçenekleriyle sizi ve babanızı bekliyor. Ayrıca gün içinde Kilisli ustadan özel pide-lahmacun çeşitlerinin de tadına bakabilirsiniz. Çay ve kahve eşliğinde çeşit çeşit pasta ve kurabiyeler de mekanın spesiyaliteleri arasında yer alıyor. İsterseniz 0 212 873 08 08 numaralı telefondan sipariş de verebilirsiniz.

ONU ŞIMARTIN

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel, Babalar Günü’nde babasını günlük hayatın telaşından uzaklaştırmak isteyenleri R Fitness&Spa’da ağırlıyor. Babalarını günlük hayatın stresinden uzaklaştırarak, onlara rahatlatıcı bir hediye vermek isteyenler R Fitness&Spa’da tüm vücut masajlarını yüzde 25 indirimle satın alabiliyor. R Fitness&Spa’nın Babalar Günü’ne özel bir diğer hediyesi ise yaz ayı üyelik indirimleri. Babasına sağlıklı bir yaşam hediye etmek isteyenler, bu anlamlı güne özel 3 aylık fitness ve havuz üyeliklerini yüzde 30 indirimli satın alabiliyor. R Fitness&Spa, hafta içi 06.30-23.00, hafta sonu ise 07.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
www.renaissanceistanbulbosphorus.com




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir