Bayan Kot Pantolon Modelleri

Bayan Kot Pantolon Modelleri

Bottom Up Jean Resimleri

Jean’in Ötesi…

Liu Jo’nun 2008 yılında denim dünyasına tanıttığı “Bottom Up” jean’ler, eşsiz tasarımı ve yapısıyla kadın vücudunun en güzel kıvrımlarını ortaya çıkarıyor. Bu fikri doğuran temel amaç ise, kadın vücudunun kıvrımlarını özel bir dikim tekniği sayesinde daha belirgin hâle getirmek!

Bottom Up Jean, kalça kısmına eklenen ters bir roba ve özel bir plise ile pelvis seviyesindeki kıvrımları yeniden şekillendiriyor ve narin kıvrımlar yaratıyor. Kadın silüetinin güzelliğinde patlayıcı bir etki sağlayan bu jean’ler, 2011 yılında İtalya’da sağladığı başarı sayesinde Avrupa’da altı farklı ülkede satışa sunulmuş.

Bottom Up Jean0

Lui Jo ürünlerinde kullanılan denim kumaşı T400, üstün bir elastikliğin yanında, en çok da kullanımla beraber gevşememesiyle öne çıkıyor. Rahatsız edici destek materyalleri veya dikişler olmadan kalçayı desteklemek için, kalça kısmına gözle algılanmayacak kadar ince bir bant uygulanmış. Bu uygulamadaki amaç ise popoyu yan bantlarla tutmak ve yatay çentikli bantlarla desteklemek. Ters roba ve özel pliselerle beraber bu özel bant teknolojisi, modellere oldukça etkileyici bir kalıp veriyor. Bu sayede kalça daha ince, kalkık ve yuvarlak bir görünüm kazanıyor.

Bottom Up Jean

Mükemmel Silüet

Denimden çok daha fazlası, kumaş pantolondan çok daha iyisi olan, teknolojisi sayesinde kadın silüetinin mükemmelliğinin yeniden keşfedilmesini sağlayan Bottom Up, Liu Jo’nun saklamak yerine altını çizen, düzeltmek yerine değer veren ve yok etmek yerine şekil vermeyi amaçlayan felsefesiyle seni de çok etkileyecek.

Bottom Upjean’lerin 2014 yılında piyasaya sunulan versiyonunda kullanılan yepyeni dokular ve teknolojisinde yapılan gelişmeler, jean’ini sanki ikinci derinmiş gibi hissetmeni sağlayacak. Silüetini yeniden şekillendirerek kıvrımlarını belirginleştirecek olan bu modeli gardırobuna mutlaka eklemelisin!




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir