Artistic Color Gloss, Kalıcılığını Koruyan Oje

Artistic Color Gloss, Kalıcılığını Koruyan Oje

Uzun Süre Kalıcılığını Koruyan Ojeler, kalıcı oje markaları, kalıcı oje fırsat, kalıcı oje makinesi, kalıcı oje nasıl yapılır, kalıcı oje nedir.

Kalıcı Oje

İDDİA 21 güne kadar kalıcılığını koruyan oje sistemi.

UZMAN GÖRÜŞÜ “Uygulaması normal ojeler kadar kolay. Ojelerin tırnaklardaki parlak görünümü uzun süre kalıyor. Elde en az 10 gün, ayaklarda bir ay kullanılabiliyor. En önemlisi çıkarıldığında denediğim diğer kalıcı ojelere göre tırnağa zarar vermediğini görüyorum. Alttan çıkan tırnak sağlıklı uzamaya devam ediyor,” diyor Nişantaşı Makas Kuaför’den tırnak uzmanı Yeliz Peker.

Artistic Color Gloss

EDİTÖR YORUMU “Özel kurutucu aparatı ve özel ojeleriyle uygulaması oldukça kolay. Öncelikle koruyucu cilayı uyguluyorsunuz. Bir kat cilayı kurutucu makinede 30 saniye beklettikten sonra ojeyi sürüyor ve yine kurutuyorsunuz. Özellikle uzun bir tatil öncesi uygulamak için ideal. Çocuklarıyla mesai harcayan ya da iş hayatında çok yoğun olan ama tırnaklarının uzun süre bakımlı görünmesini isteyen kadınlara kesinlikle tavsiye ediyorum. 129 farklı renkte oje sunması ise tek kelimeyle muhteşem.”

Artistic Color Gloss oje, adedi 68 TL, LED Pro kurutucu makinesi, 572 TL; ebcturkiye.com.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir