Tırnak Trendi

Tırnak Trendi

SÖZ VERİYORUZ, Göründüğünden Daha Kolay!

Size iyi bir haber verelim. 10 yaşındaki yeğeniniz bile bu tasarımları uygulayabilir. Kötü haber ne peki? Kurutma aşaması çocuk oyuncağı değil. O yüzden uygulamanın ardından TV’nizi açın ve koltuğunuza yerleşin.

tırnak trendi

Gizli Renkler

Zorluk Derecesi •••• Kuruma Süresi 25 dakika

Tırnağınızın sağ köşesine, üst deriye doğru, fuşya rengini kısa dikdörtgenler yaratarak uygulayın. Aynı tekniği mercan rengini kullanarak sol tarafa yapın.

Plastik bir tabağa bir parça mavi renk dökün, ince bir fırça kullanarak, pembe ve mercan renginin birbirlerinden ayrıldığı kısmı doldurun. 10 dakika kurumaya bırakın.

Alttan iki rengin tırnak yatağından biraz görünmesini sağlayacak şekilde hizalayarak tırnağın ucuna doğru şarap rengini sürün. Bitirmek için son bir kat daha uygulayın.

Chanel Nail Colour No: 18 Rouge Noir, 71 TL; parfümerilerde. Zoya Micky oje, 36 TL; eczanelerde. Deborah 7 Days Long Pearly Red, 7,90 TL, VVatsons; (0212) 373 16 30. Sally Hansen Xtreme VVear Nail Color Blue Me Awayl, 9,60 TL; eczanelerde.

Modern Kamuflaj

Zorluk Derecesi ••• Kuruma Süresi 35 dakikaiki kat ten rengi oje sürün.

5 dakika kurumaya bırakın.

Tırnak bandı ile (3 TL; tirnakcenter.com), tırnağınızın dörtte üçlük alt kısmını kapatın. Tırnak dibinden banta kadar iki kat pastel su yeşilini sürün.

10 dakika bekleyin, kuruduktan Jsonra bantı çıkarıp biraz yukarı yapıştırın. Yapışkanın alt kısmından su yeşilinin başladığı yere kadar iki kat nefti yeşil sürün ve kurumaya bırakın.

Tırnak dibinden itibaren dörtte üçlük kısma bant yapıştırın. Tırnağın üst kenarına iki kat pastel su yeşilini sürün. Yapışkanı çıkarın.

Michael Kors Sporty Hint Nail Lacquer, 64 TL; (0212) 345 65 02. Zoya VVednesday oje, 36 TL; eczanelerde. Flormar Nail Enamel No: 113,1,95 TL, VVatsons;

(0212) 373 16 30.

Rock Zımba

Zorluk Derecesi • Kuruma Süresi 10 dakika

Bozuk para büyüklüğünde tırnak yapıştırıcısını plastik bir tabağa sıkın.

Bir cımbız yardımıyla zımbanın altını yapışkana batırın.

Serçe parmağınızdan başlayarak, zımbayı orta kısma yerleştirin ve tırnak ucunuz ile dikkatlice düzeltin. Tüm parmaklarınıza uyguladıktan sonra, zımbanın kalıcı olması için üstüne parlatıcı cila sürün.

NSİ tırnak yapıştırıcı, 14 TL; tirnakcenter.com. Tweezerman cımbız, 79,80 TL; parfümerilerde.

Yüzük Efekti

Zorluk Derecesi •• Kuruma Süresi 30 dakika

Tırnağın orta kısmına ten I rengi ojeyle yatay bir şekilde çizgi çizin, ikinci bir kat uygulayın ve 10 dakika boyunca kurumaya bırakın.

ince bir fırça kullanarak, ten rengi ojenin kenarlarını, ince çizgi oluşturarak lacivert renk ile çerçeve yapın. 10 dakika daha kurumasını bekleyin.

Lacivert rengin alt kısmına metalik altın sarısı şeridi tutturun. Dışta kalan şeritleri manikür pensi ile kesin.

Dior No: 413 Grege oje, 99 TL; parfümerilerde. MAC Nail Lacquer Spirit of Truth, 34 TL; maccosmetics.com.tr. Flormar tırnak süsleme fırçası, 4,50 TL; flormar.com.tr.

Dünyanın her bir yanından başarılı tırnak uzmanlarına en son moda tırnak tasarımlarını sorduk. Japonya’daki gibi gösterişli geyşa ve taşlı tasarımları beğeniyor olabilirsiniz, daha çok ekose ve büyük noktaları da seviyor olabilirsiniz. Ne beğeniyorsanız beğenin, zevkinize göre kullanabileceğiniz şeker görünümlü tırnak tasarımları mevcut.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir