Saç Kırıkları İle Baş Etme

Saç Kırıkları İle Baş Etme

Saç bakımı

Saçlarıyla çok uğraşanlar kulübüne hoş geldiniz! Ben de saçlarımla çok uğraşıyorum özellikle de sarı renk kullandığım için kırılmalar en büyük sorunum. Uzun süre saçlarımın kırıklarıyla baş etmeye çalıştım ve denemediğim ürün kalmadı.

Saç Kırıkları

İşte bu ürünlerden bazıları:

BC Bonacure Yağları: Saçlarım bir dönem röfle nedeniyle fena halde kırıldı. Saçlarımı taramayı bırakırl, dokunamıyordum. Bu dönemde kullandığım ürünlerden en iyisi Bonacure’un Repair Rescue serisiydi. Şampuan ve saç kremi yanında maskeyi de her banyoda kullandım. Banyodan çıktıktan sonra ise yine Bonacure Oil Miracle yağını saç uçlanma sürdüm. Bu yağın içerisinde bulunan argan yağı saçlarımın kurtarılmasında çok büyük rol oynadı ve saçlarım gerçekten kendine geldi. Bu sıralar ise yine Bonacure’un Miracle Fig Oil ve Keratinli Yapılandıncı Bakım Kürü’nü kullanıyorum. Bu ürün de gerçekten saçlarımın yumuşacık olmasını sağlıyor.

Tonl&Guy Repair Mask: Eğer siz de benim gibi fönsüz gezememekten şikayetçiyseniz bu ürün tüm dertlerinize çare olacak. Ben keşfettiğim günden beri çok mutluyum. Toni&Guy’ın Reconstruction Maskesi saçı nemlendirici özelliğe sahip. Bu maskeyi saç kremi gibi her banyoda kullanmaya başladım ve artık banyodan sonra tek yaptığım saçlarımı güçlü bir saç kurutma makinesiyle kurutmak. Saçlarım dümdüz, yumuşacık oluyor. Kırıklarım da görünmüyor bu nedenle ben çok memnunum. Size de tavsiye ederim.

Kerastase Serum: Her boyadan sonra yaptırdığım uygulamalardan biri de yine saçlarımın kurumasını engelleyici Kerastase Nutritive Aqua Oleum Kuru Saçlar İçin Anında Nemlendirici Besleyici Serum oluyor. Kuaförünüzün yardımıyla saçlarınıza sürüp, bir süre bekletip yıkattığınızda harika sonuçlar elde ediyorsunuz. Boyadan sonra bile saçlarınız yumuşacık oluyor.

2chic: Bir de son dönem favorilerimden biri olan bir saç kremi var. Eğer saçlarınızın dalgası belli belirsizse, çok kabarıyorsa ya da yoluk yoluk duruyorsa bu kremle yatışmasını hatta dümdüz olmasını sağlayabilirsiniz. Gratis mağazalarında bulduğum bu ürünün ismi 2chic. İçerisinde keratin ve argan yağı bulunuyor. Denemenizde fayda var.

Phyto: Son yıllarda en beğendiğim markalardan biri de Phyto. Saçla ilgili tüm ürünlerinin mucize olduğunu düşünüyorum. Bence tüm ürünleri harika özellikle durulanmayan günlük nemlendirici kremleri ve maskelerinden birini mutlaka denemelisiniz.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir