Saç stili yıllar boyunca daha da güzelleşen ünlüler

Saç stili yıllar boyunca daha da güzelleşen ünlüler

Yabancı Ünlülerin Saç Stilleri

Doğal olarak Jerrj Hail, Altın Uzun Bob ikon stili ile bu sezonun moda öncüsü. Ama Teksaslı süpermodel trend’leri başarıyla takıp eden tek olgun kadın değil. Şimdi saç stili yıllar boyunca daha da güzelleşen ünlülere hep beraber göz atalım.

İncelediğimiz kadınlar, moda konusunda kendilerine neyin yakışacağını çok iyi biliyorlar. Doğal olarak saç rengi, kesimi ve stil konusunda doğru kararlar veriyorlar. Jerry Hall’un Uzun Bob stilini yaratan Seb Bascle’in olgun kadınlar için bizimle paylaştığı değerli önerileri var. Sebe göre bir kadın kaç yaşında olursa olsun yüz şekline göre saç kesimine karar vermeli. Eğer yüz şekli daha yuvarlaksa uzun bir kesim yüzün uzamasını sağlar; daha keskin hatlı yüzlerde ise kısa kesimler uygundur. Seb, Jerry’nin saç stilline karar verirken yüzünü inceledi. Oluşturduğu ters Uzun Bob stili çok hafif bir hava yarattı, saçının sanki arkadan çekiliyormuş gibi olan hissini engelledi. Sebe göre kadının saçlarının hacimli olması çok önemli, bu yüzden hacim yaratıcı bir maşa sizin için iyi bir yatırım olabilir!

SHARON STONE, 56 YAŞINDA

SHARON STONE

Temel İçgüdü filmindeki modern çağların “femme fatale”ini canlandıran Sharon Stone, her zaman güzelliğiyle ve cazibesiyle ön planda. Saç kesimi ve şekillendirmesi Stone’un genç görünmesini sağlıyor. Jerry’nin Uzun Bob’una benzer özenle seçilmiş bir saç uzunluğu, yandan ayrılmış ve dağınık bırakılmış bir kâkül. Diplerde dore tonları ise tam anlamıyla kendisini 20 yaş daha genç gösteriyor.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir