Yeni Çıkan Bakım Ürünleri

Yeni Çıkan Bakım Ürünleri

1. ELEKTRİK RENKLER

Bu yaz her zamankinden biraz daha iddialı olmaya varmışınız? Biz varız! Elektrik mavi, sarı vefuşya renkler göz makyajına bambaşka bir hava kazandıracak. Oriflame The One Colour Impact krem farlarla bu iş çok kolay.

2. ORYANTAL RENKLER

Essence’in yeni makyaj serisi “Lights of Orient” doğu kültürünün ihtişamını ve ışıltısını yansıtıyor. Bu sezonun favori olacak oje rengi ise belli oldu: Altın sarısı!

3. AŞK KOKUSU

Victoria’s Secret’ın son parfümü Love is Heavenly, seksi ve çiçeksi kokusuyla yaz ayları için ideal. Parfüm, misk şekeri ve odun özleriyle harmanlanıp; kokladığınızda şehvetli, alımlı ve saf bir duygu uyandırıyor.

bakim-urunleri

4. MAKYAJDA PLAJ ETKİSİ

Amway, yeni Artistry “Pasific Lights” makyaj serisiyle yazın tüm renklerini bir arada sunuyor. Sıcak havaları çağrıştıran ve üç yeni ürün grubundan oluşan koleksiyon, güzellik ve plaj temalarından yola çıkıyor.

5. YEPYENİ KOLEKSİYON

Deborah Milano, kozmetikle estetik anlayışını harmanlayan güçlü tasarım konseptine sahip yeni koleksiyonuyla karşımızda: Beauty Collage Design. Güneşle dolu bu güzellik koleksiyonu için podyumlardan ilham alan dünyaca ünlü Fransız sanatçı Lina Karam, markanın çiçekli logosunu da yeniden yorumluyor.

6. SAÇLARDA GÜNEŞ KORUMASI

Saç bakımı yaz mevsiminde ayrı bir önem istiyor. Urban Care’in yeni geliştirdiği seri Extreme Resist Repair, içeriğinde bulunan amino asitler, protein, elastin ve enerji kaynağı aktifler sayesinde saç için gerekli yoğun onarımı, yapılanmayı ve direnci sağlıyor.

7. KUSURSUZ TEMİZLEME

Garnier, ovalamadan tek adımda makyaj çıkaran Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ailesine bir yenisini daha ekliyor ve bizleri bu güçle daha tanıştırıyor: Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu.

Ürün, suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı makyajı bile ovalamadan tek adımda çıkarıyor.

8. IŞILTILI BRONZLUK

PizBuin InstantGlovv, içeriğinde yer alan ve ışığı yansıtan inci parçacıkları sayesinde güneşe ilk çıkıldığı andan itibaren cilde doğal bronzluk veriyor, cildin doğal görünümünü ve güzelliğini ortaya çıkarıyor. Güzellik ve koruma bir arada!

9. ARTIK TÜRKİYE’DE!

İngiliz renkli kozmetik markası Sleek Makeup, artık Türkiye’de ve Gratis mağazalarında satışa sunuluyor. Trendlere öncülük eden inovatif ürünleri ile dikkat çeken Sleek Makeup, dünya çapında güzellik profesyonellerinden tam not alan ikonik marka olarak biliniyor.

10. MİS GİBİ

Vakko, yeni koku serisi Vakko Eau de Cologne ile yepyeni ve büyüleyici bir yolculuk vaad ediyor. Birbirinden özel beş farklı kokudan oluşan Vakko Eau de Cologne, çiçeksi aromalarıyla tazelik; nostaljik ve romantik notalarıyla da gerçek ferahlık hissi yaratıyor.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir