Yılbaşı İçin Hediye Seçenekleri

Yılbaşı İçin Hediye Seçenekleri

Biri mutlaka sizin için

Sevdiklerinize farklı hediyeler almak için alternatif bir bakış açısı geliştiren purupa. com, yeni yıla özel hazırladığı ürünlerle yılbaşı alışverişinizi keyifli hale getirecek. Yüzde 100 üretici firma garantisiyle sunulan ürünler hem çok kullanışlı hem de özel zevklere hitap ediyor.

YILBAŞINA ÖZEL

DeFacto, yılbaşı için birbirinden şık ve trendi hediye alternatifleri hazırladı.

31 Aralık’a kadar kıyafet ve aksesuarlarda özel fiyatlar uygulayan DeFacto, her 75 liralık alışverişe 25 lira hediye çekinin yanı sıra ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı da sunuyor. DeFacto parfümden pijamaya, gömlekten saate kadar uzanan geniş ürün yelpazesine sahip.

KÜÇÜK MUTLULUK

Tepe Home, bu yıl da yılbaşı klasiğinden vazgeçmeyenleri unutmadı. Klasik yılbaşı ruhunu sevenler, Tepe Home’un Traditional konseptindeki yeşiller ve kırmızıların muhteşem ahengini yaşatacak. Glittering&Natural konsepti ise beyaz ve doğal ahşap renginin uyumuyla büyüleyecek.

yilbasi-hediye-secenekleri

SINIRSIZ EĞLENCE

Yeni yıl heyecanını bütün bir yıla yaymak istiyorsanız, dostlarınıza sınırlı sayıda üretilen kırmızı renkli lnstax Mini 25 armağan edebilirsiniz. Hediye kutusunda, gümüş renkli çantası ve 10’luk lnstax film ile birlikte satılan kırmızı Mini 25, çektiğiniz her fotoğrafı saniyeler içinde karta basılı olarak elinize ulaştırıyor.

MİNİMALİST TEKNOLOJİ

Samsung Electronics’in, geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve giyilebilir teknolojiler kategorisinde liderliğini bir kez-daha gösterdiği akıllı saati Gear S3, Frontier versiyonuyla tasarım ve fonksiyonu harmanlayan güçlü bir tarza sahip. Classic versiyonuyla da minimalist ve zarif bir tarzı yansıtıyor.

MUTFAKTAKİ YARDIMCINIZ

Bosch Ev Aletleri’nin çok amaçlı mutfak makinesi MUM ile lezzetli yemekler hazırlamak artık çok kolay. MUM54230 mutfak makinesi ile mutfakta pişirmeyi hayal ettiğiniz her yemeği, hamur işini ya da tatlıyı kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Üstelik yedi farklı hız kademesiyle yoğurma, çırpma ve karıştırmayı mükemmel bir şekilde yapıyor.

HAYDİ SPORA

Voit Elite 400 Koşu Bandı’nın nabız, hız, mesafe, eğim, zaman, kalori, saat ve body fat kullanıcı programı sayesinde LCD göstergesinden bilgilerinizi takip edebilirsiniz. Katlanabiliyor ve yumuşak cushion deck zemin sistemi sayesinde eklemlerinize ağırlık vermeden, sessiz spor yapma imkanı sağlıyor.

MİNİMAL YAKLAŞIMLAR

Loda Mobilya, modern ve minimal yaklaşımlarıyla evinize yepyeni bir hava katacak. Sır Sandalye, kumaşı ve kapitone dokusuyla çok şık. Özel tasarımlı sandalyeler evinizin her köşesiyle uyum sağlıyor. Sır yemek masası ise tasarım gücünü ayaklarındaki zarif detaylardan alıyor.

HER ŞEY IŞIL IŞIL

Lion Diamond yılbaşı akşamının ışıltısını üzerinde taşımak isteyenler için özel olarak hazırladığı yeni yıl koleksiyonu ile gecenin tamamlayıcısı oluyor. Yeni yıl koleksiyonunda şampanya ve beyaz renkli pırlantalar, saat kolyeler ve yüzükler yer alıyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN

VVatsons el bakım, vücut bakım, banyo setleri, parfüm setleri, retro kutular ve makyaj ürünleriyle yılbaşı alışverişinizi neşeli bir oyuna çevirecek. Şık ambalajları, güzel kokuları ve her bütçeye uygun seçenekleri ile gerçekten çok cazip fırsatlar sunuyor.

DUYULARINIZI HAREKETE GEÇİRİN

Caudalie’nin Fresh Fragrance parfümlerinden The Des Vignes ve Figue De Vigne ile duygularınızı harekete geçirebilir ve yeni yılı hafızalara kazınacak kokularla karşılayabilirsiniz. The Des Vignes içerdiği beyaz misk ve portakal çiçeği özüyle romantik bir etki bırakıyor. Yasemin ve zencefil notaları da yenilenmeye yardımcı oluyor.

SİZE ÖZEL

United Colors of Benetton’un 2016 Kış Koleksiyonu’nda yer alan Suare serisi, özel kutlamalar için tasarlandı. Romantik bir akşam yemeğinden özel partilere şık seçenekler sunan koleksiyonda, kimono kollu parçalar ve çiçek baskıları dikkat çekiyor.

GÖZLER ÜZERİNİZDE OLSUN

Boyner, yılbaşı coşkusuna eşlik edecek, her zevke uygun alternatifler sunuyor. Boyner’de yılbaşı gecesinin parlayan yıldızı olmak için Missguided, Lipsy London, Boyner Fresh markalarının ışıltılı koleksiyonundan çok özel parçalar var. Boyner Fresh’in dünya moda markalarından seçtiği Girl in Mind, Wyldr, 8th Sign ve Foxiedox markalarından parti kıyafetleri de çok güzel.

BÜYÜK FIRSAT

Yılbaşı alışverişini İstanbul Optimum Outlet’ten yapan alışveriş tutkunlarını harika hediyeler bekliyor. 19 Şubat’a kadar Optimum’dan aynı gün içerisinde toplamda 150 lira ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyeleri 1 adet Mercedes Benz CLA 200 büyük ödülün yanı sıra Samsung LED TV, İPhone 6S, Samsung S7, Apple İPad Mini 4 gibi son model teknolojik ürünlerden birini kazanabilir.

ONSUZ OLMAZ

Çeşit çeşit peynirler ve et ürünlerinin görsel bir şölen oluşturduğu şarküteri tabağının yer almadığı bir kutlama olabilir mi? Polonez, sucuktan pastırmaya, salamdan füme etlere kadar geniş ürün yelpazesiyle yılbaşı sofralarını ve yeni yılın ilk kahvaltılarını lezzetlendiriyor.

ÖZEL DAVETLER İÇİN

Levon Kordonciyan smokinleri 2017 yılında renkleniyor ve çeşitleri artıyor. Siyah dışında koyu lacivert de sık sık öne çıkıyor. Ayakkabılar, gömlekler, yelekler ve papyonlar yeni tarzlarıyla fark yaratıyor. Her model kiralanabiliyor. Ayrıca satın alabilir ya da özel dikim yaptırabilirsiniz.

DAHA CESUR DAHA GÜZEL

Oriflame My Destiny Collection’ın yeni yıla özel yoğun siyah Wonder Lash maskarası ve sezonun en trendi renklerinden oluşan göz farlarıyla kendinizi eşsiz hissetmeye hazır mısınız? 5’i bir arada Wonderlash maskara kirpiklere bakım yaparak tek tek ayıran özelliğiyle oldukça iddialı. The One Bold Intensity Far paleti ise makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak.

IŞIĞINI SEÇ

Wella Profesyonel Lüks Işıklar Koleksiyonu, yeni yıla ışıl ışıl girmenizi sağlayacak. Kahveli Işık, çok çekici. Buzul Işık, soğuk ve cazibeli. Bronz Işık, adeta metalik. Dumanlı Işık, gizemli. Karamel Işık, sıcacık. Zeytini Işık, gölgeli. Kuzey Işığı ise son derece göz alıcı.

GİYSİLERE BAKIM

Türkiye’de besleyici yağlar ile giysilerinize bakım yapan ilk yumuşatıcı Vernel Max Soft&Oils, yenilikçi formülündeki besleyici yağ özleriyle kumaşın dokusunu koruyor ve giysilere benzersiz bir yumuşaklık sağlıyor. İçeriğindeki değerli parfümler ise kokusuyla etkiliyor.

YOĞUN RENK DENEYİMİ

Perwoll’ün yenilenen 3D serisi farklı kıyafetlerde mükemmel sonuç sağlıyor. Yıkama esnasında her ipliğe tek tek etki ederek iplikçiklenmeyi önlüyor.

içerdiği enzimlerle ışığın optimum şekilde yansımasını sağlıyor ve renklerin ilk günkü gibi kalmasına yardımcı oluyor. Üstelik hem beyazlarda hem de renklilerde etkili.

IŞIK DEMETİf

Ariş Pırlanta, yeni yılı ihtişamlı bir ışıltı sunan Miracle joleksiyonu ile karşılıyor. Pırlantanın mucizevi ışığından ve oluşumundan ilham alan koleksiyon, yeni yılın umutlarını, sıcact| sürprizlerini ve güzel dilekleri temsil ediyor.

ŞİMDİ DAHA GUÇLU

Parex Çok Amaçlı Temizlik Bezi, dalgalı tasarıma sahip maksimum gözenekli yapısı ve yüzde 40 daha fazla yüzey alanıyla kirleri daha hızlı sökerek temizliği kolaylaştırıyor. Tüm yüzeylerde kullanılabiliyor. Ayrıca yapısında bulunan AG+ iyonları ile kötü koku oluşumunu azaltıyor.

HAYATI KOLAYLAŞTIRALIM

İngiltere’nin en sevilen kuru şampuanlarından Batiste;

Bare ve Floral serisiyle Watsons raflarında yerini aldı. Saçlarınıza her mevsim taze çiçek kokularını taşıyan Floral Batiste Kuru Şampuan kokusu, anında verdiği temizlik hissi ve kazandırdığı hacimle vazgeçilmeziniz olacak.

HER ZAMAN HAVALI

Tarzımızı belirleyen en önemli göstergelerden biri saç modelimiz. Sadece Rossmann mağazalarında bulabileceğiniz Isana Hair Style 2 Create Serisi ile doğal dalgalar yaratabilir, parlayan saçlara sahip olabilir, saçınıza hacim katabilir ya da saçınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

TUM AİLEYE

Tchibo aksesuar, kadın giyim, erkek giyim, mutfak ve ev dekorasyonu ürünleri, ev tekstili, dekorasyon ve kış sporları temalarıyla yeni yılın heyecanını tüm coşkusuyla yaşatıyor. Birbirinden renkli oyuncak seçenekleriyle de çocukları eğlendirmeyi ve onların yaratıcılıklarına katkı sağlamayı amaçlıyor.

CİLDİNİZDEKİ SAFLIK

Kaz Dağları’nın saf zeytinyağını yeşil çay özleriyle birleştiren Olivos sıvı sabunu cildinizi nazikçe temizlerken nemlendiriyor ve ferah bir koku bırakıyor. Gerçek zeytinyağı içeriği sayesinde cildinizi besliyor ve ihtiyacı olan en iyi bakımı sunuyor.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir