Koreli kadınların cilt bakım ritüelleri

Koreli kadınların cilt bakım ritüelleri

UZAKDOĞU ETKİSİ

Koreli kadınların cilt bakım ritüelleri son zamanlarda kozmetik dünyasının radarında. Kusursuz ciltlerinin sırları ise gözeneklerden arınmış, pürüzsüz ve pırıl pırıl bir cilt.

GÜZELLİK VE BAKIM DÜNYASI UZUN SÜREDİR UZAKDOĞU RÜZGARLARININ ETKİSİNDE

Japonya’nın ardından Kore de güzellik sırlarını dünyaya açtı. Son yeniliğin çıkış noktası ise Koreli kadınların cilt bakım ritüelleri. Koreli kadınlar için cilt bakımının en önemli sırrı nedir biliyor musunuz? Gözeneksiz bir cilde sahip olmak. Çünkü Koreli kadınlar gözeneksiz bir cilde sahip olmadan, cildinize ne sürerseniz sürün kusurlu görüneceğini iyi biliyorlar. Pink by Pure Beauty’nin yeni gözenek düzeltici serisi Pore Perfection, gözenek armdırıcı ve cildi canlandırıcı etki sağlayan bir bakım sunuyor. Pembe kil ve Jeju Volkanik Kül, Jeju karbonatlı termal su ve doğal pembe çiçek kompleksini birleştiren Pink by Pure Beauty’nin yeni Pore Perfection serisi cildi derinden temizlerken sebumu düzenlemeye, gözenekleri sıkılaştırmaya ve görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Pink by Pure Beauty Pore Perfection Köpük Temizleyici fazla sebum ve kiri temizlerken cildi taze ve yumuşak tutuyor. Gözenekleri tıkayan kirleri arındırıyor. Kirleri ve ölü hücreleri gözeneklerden atmaya yardımcı oluyor. Pink by Pure Beauty Pore Perfection Tonik cildi yatıştırmaya ve tahrişi azaltmaya yardımcı oluyor. Cilde daha mat bir görünüm kazandırırken yumuşaklık ve nem sağlıyor. Pink by Pure Beauty Pore Perfection Essence gözenekleri sıkılaştırma etkisi ile ciltte gözeneklerin daha az görünür olmalarına yardımcı oluyor.

ÇARPICI BAKIŞLAR İÇİN

Çarpıcı bir göz makyajının en kolay yolu benzer tonlar arasında degrade geçişler yaratarak yüzünüzdeki ışık-gölge dengesini ortaya çıkarmak. Rimmel Magnif’eyes Göz Farı Paleti ister gece ister gündüz göz makyajınızı çarpıcı hale getirmek için tasarlanmış. Doğal toprak tonlarından dumanlı göz makyajının vazgeçilmezi koyu grilere uzanan Rimmel Magnif’eyes Göz Farı Paleti sekiz farklı renk ile göz makyajınızda sayısız kombinasyonlar yapmanıza yardımcı olacak.

SU OLMADAN ASLA!

Cildimiz sabahtan akşama kadar kurumaya neden olacak çevresel etkenlerle karşı karşıya kalıyor. Nemini kaybediyor, sağlıksız ve mat görCınmeye başlıyor. Cildinizin mat, kuru olduğunu ve esnekliğini kaybettiğini düşünüyorsanız güçlü bir nem dopingine ihtiyacınız var.

TIPKI SICAK HAVA GİBİ SOĞUK HAVA, SERT RÜZGARLAR, ÖZELLİKLE KLİMALARIN YARATTIĞI YAPAY ORTAM CİLDİN NEMSİZ VE GERGİN OLMASINA, CANSIZ GÖRÜNMESİNE SEBEP OLUR. Cildiniz kuru ise yeterli nemi tutamıyor demektir.

Kuru cilt aynı zamanda dış etkenlere karşı hassastır dolayısıyla çevresel koşulların neden olduğu tahrişlere karşı daha duyarlıdır. Vücudumuzun savunma mekanizmasının ilk bariyeri olan cildimiz çevresel ve mevsimsel değişikliklere uyum sağlayamadığında zamanla yıpranır.

Neutrogena nemlendirici, cilt ve makyaj temizleyicilerden oluşan yeni Hydro Boost serisi ile cilt bakımında yepyeni bir çağ başlatıyor.

Ciltte nemlendirme etkisi gün boyu süren VVater Gel ve Gel Cream nemlendiricilerinin yanı sıra Temizleyici Jel, Peeling Jel, Makyaj Temizleme Suyu, Temizleme Sütü ve Makyaj Temizleme Mendili’nden oluşan komple bir cilt bakım serisi sunuyor.

Neutrogena Hydro Boost VVater Gel, kendi ağırlığının bin katı kadar su tutabilen hyalüronik asit içeriği sayesinde nemi yoğun bir şekilde cilde depoluyor. Neutrogena tarafından geliştirilen Hyalüronik Gel Matrix teknolojisi ile ciltte su tutmaya yardımcı oluyor. Doğal bir su rezervuarı gibi çalışan Hyalüronik Gel Matrix yapısı, hapsettiği nemi cilt ihtiyaç duydukça gün boyu düzenli olarak geri veriyor. Bu sayede su ile tazelenen cilt sağlıklı, sıkı ve capcanlı bir görünüme kavuşuyor. Neutrogena Hydro Boost nemlendiricinin kuru ciltler için yoğun nemlendirme özelliğine sahip Gel Cream çeşidi de var. Neutrogena Hydro Boost Gel Cream, cildi 48 saate kadar nemlendiriyor.

KURUMADAN TEMİZLENSİN

Serinin bir diğer üyesi Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici, cildi kir, yağ ve makyajdan arındırırken ciltte herhangi bir kalıntı bırakmıyor ve cildi kurutmuyor. Gözenekleri tıkamadan temizliyo?, ayrıca hassas ciltler için çok uygun. Hyalüronik asit içeren ve patentli bir temizleme teknolojisiyle geliştirilen Hydro Boost Jel Temizleyici, cildi temizlerken suyu cilde hapsetmeyi sağlayan özelliği sayesinde cilt bariyerine zarar vermiyor. Böylece cilt temizlendikten sonra kurumuyor, tazeliğini ve canlılığını koruyor.

Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleme Sütü, jelin cildi ağırlaştırmadan temizleme özelliğini makyaj temizleme sütünün etkinliği ile birleştiriyor. Hassas ciltler için uygun, yağsız ve oftalmolog tarafından test edilmiş. Neutrogena Hydro Boost Pürüzsüzleştirici Jel içeriğindeki yumuşak mikro taneciklerle cildi nazikçe arındırırken aynı zamanda cildi nemle destekliyor. Sabun ve yağ içermiyor ve hassas ciltler için uygun. Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili ise suya dayanıklı maskarayı bile kolaylıkla çıkarıyor ve cildin nemini artırıyor.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir