Pierre Cardin Bath yeni sezonu her zevke hitap eden 34 modelle karşılıyor

Pierre Cardin Bath yeni sezonu her zevke hitap eden 34 modelle karşılıyor

Pierre Cardin Bath yeni sezonu Luxury, Avantgarde, Vintage ve Woody serileri altında, her zevke hitap eden 34 modelle karşılıyor, ilhamını doğadan alan koleksiyonda mermer, ahşap, bakır, cam ve seramik dokular beyaz, siyah ve grinin iddialı sadeliğiyle birleşiyor.

Hızla değişen dünyada gelişen farklı alışkanlık ve zevkler banyolarda da kendini gösteriyor. Pierre Cardin Bath, bu gelişmeleri yakından takip ederek banyolarımızın atmosferini değiştiriyor. İlhamını doğadan alan 2018 koleksiyonunda, şehirde yaşayan ve doğayı özleyenler için doğayı sembolize eden detaylar ve doğal malzemelerin kullanıldığı ürünler dikkati çekiyor.

DOĞADAN ESİNLENDİ

Kontrast renkler, doğal masif ürünler ve zamansız tasarım yaklaşımı, dört seriyi de birleştiren özellikler. Luxury serisinde, her ayrıntıda lüks duygusu güçlenirken kalitenin simgesi Pierre Cardin logolu kulplar, bakır ve kromun pırıltısı öne çıkıyor. Mermeri klasik formlarla buluşturan Avantgarde serisinin, banyosunu değiştirmek isteyen ve yenilikçi tasarımlardan hoşlananların tüm ihtiyacını karşılayacağına eminiz. Yüzyıllarca han, hamam ve cami avlularında kullanılan en eski yapı malzemesi olan mermerin modern yorumu diyebileceğimiz Avangarde serisinin, uzun yıllar evlere değer katacağına şüphe yok.

AHŞAP, HER ZAMAN…

Nostaljik detayları bugünün malzemeleriyle işleyerek güncel mekânlara uygun tasarımlara dönüştüren Vintage ve sıcak atmosferler oluşturan ahşabın kullanıldığı Woody serileri de Pierre Cardin Bath imzası taşıyor; mutlaka görmelisiniz.

Marka tasarımcıları, dört seride toplam 34 modelle bambaşka formlar denemiş ve banyoların da bir yaşam alanı olduğunu vurgulamışlar. Alışkanlıklarınızı değiştirecek Pierre Cardin Bath ürünleriyle tarzınızı banyonuzda da göstereceksiniz.

VINTAGE SERİSİ

Violet 121 Pearl White renginde. Hareketli aynası sayesinde traş olurken ya da makyaj yaparken zengin görüş açısı sağlıyor.

Angelica 101 Black Swan ve Pearl White renklerinde ve cam lavabolu. Flora 206 Black Gold ve Black Swan renklerinde, detayları görmelisiniz.

Sun 105 Altın çerçevesi nostaljik bir görünüm katıyor.

WOODY SERİSİ

Pacific 105 yarım ve tam boy dolapları sayesinde geniş bir depolama alanı sunuyor.
Banyo dolabı 1 ,100tl Boy dolabı 735 tl Yarım boy dolap 620 tl

AVANTGARDE SERİSİ

Mermer detaylarıyla göz dolduran model, inci beyazı renginde…

Banyo dolabı 5.865 tl Boy dolabı 3.285 tl

LUXURY SERİSİ

Venüs 120 altın krom ve bakırın pırıltısını üzerinde taşıyor, dekoratif aynalı kapakları ve Pierre Cardin logolu kulbu ile farklı bir tarz oluşturuyor.

Banyo dolabı 6.590 tl Boy dolabı 3.555 tl




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir