Aslan Burcu Eğitim 2015

Aslan Burcu Eğitim 2015

2015 Aslan Burcu’nun Eğitimi

Bu sene eğitiminizde uzun dönemli yüksek eğitim yerine daha kısa dönemli, kısa bilgiler içeren programları ve dersleri tercih etmelisiniz. Tutulmalar eğitim alanlarınızı etkileyecek. Özellikle

4 Nisan’daki Ay tutulması sizi daha aktif kılarken, 28 Eylül’deki Ay tutulması yüksek öğrenimle ilgili hızlı gelişmeleri ve olayları hayatınıza taşıyabilir.

20 Şubat tan sonra eğitim konularına odaklanabilirsiniz. 22 Şubat’ta bir eğitim, kurs, seminer fırsatı karşınıza çıkabilir. Eğitimde şanslı bir dönem içine giriyorsunuz. 24-26 Şubat keyifli tarihler.

Mart ayında eğitim fırsatlarınız fazlasıyla yüksek.

aslan burcu egitim

3,4, 6,11 Mart tarihlerinde eğitim hayatınızda yıldızlar sizi destekliyor. Kafanızda hayalini kurduğunuz fırsatlara kavuşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda güzel başarılara imza atabilirsiniz.

21 Mart itibarıyla eğitimde yeni fikirler, yeni projeler ve başlangıçlar gündeminizde olacak.

Nisan ayı, seyahat veya eğitim konularında beklenmedik ve ani fırsatlarınız devrede olacak. Bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Kendinizi sınırlandırılamaz ve özgür hissetmek isteyeceksiniz.

18 Nisan’daki yeni ay, eğitim hayatınızı etkileyecek. Bu alandaki yeni başlangıç ve kararlarınızı bu tarihten sonra uygulamalısınız. Bu girişimleriniz uzun soluklu ve kalıcı olacak.

24 Haziran’dan sonra enerjiniz biraz düşebilir. Arkanızdan konuşan ve iş çeviren insanlar artabilir.

Eylül ayında eğitim fırsatlarınız tam da istediğiniz gibi karşınıza gelecek.

28 Eylül’deki tam Ay tutulması, eğitim, medya , hukuk alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası bu alanlarda hızlı olayların gündeme geldiğine şahit olacaksınız.

28 Eylül’deki tam Ay tutulmasıyla beraber yurt dışı eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu dönemde başka şehirde eğitim almak hayatınızı değiştirebilir. Aslan burcu sağlığı için buradan inceleyin.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir