Burç Yorumları Mart 2015

Burç Yorumları Mart 2015

BEREN SAAT

Balık burcu hırslıdır ve bir şeyi elde etmek istiyorsa onu mutlaka elde eder. Oldukça çekici ve farklı bir hali vardır, toplum içinde fark edilmemesi mümkün değildir. Beren Saat de özellikle görüntüsüyle tipik bir Balık burcu kadını. Sempatik, sevecen, duygusal, romantik ve iyi huylu olması da burcunun özelliklerinin kişiliğine yansıyan en belirgin özellikleri.

burc yorumlari mart

KOVA 21 Ocak-19 Şubat

Bu ay para konularında şanslısınız. Kazancınızı artırmanın binbir yolu var. Birden çok yerden gelir elde etmeyi deneyin. Ortak yatırım fırsatlarını değerlendirin. Miras yoluyla gelen bir para söz konusu olabilir. 20 Mart sonrası gelir kaynaklarınız hızla artabilir.

BALIK 20 Şubat-20 Mart

Yılın en önemli dönemi sizin için mart ve eylül. Mart ayında kendinizle ilgilenin. Sizi en mutlu edecek gelişimden başlayın. 20 Mart sonrası burcunuzda oluşacak Güneş tutulması sonrasında dilekleriniz için somut adımlar atın. Yepyeni sulara yelken açmak için arkanıza bile bakmayın. Ama ondan önce 5 Mart civarı ilişkinizle ilgili kararsızlığı bırakacak şartlar oluşuyor. Partnerinizin hayatında da önemli gelişmeler var.

KOÇ 21 Mart-20 Nisan

Ay boyunca Mars, Koç burcunda ilerliyor. Gücünüz kuvvetiniz yerinde. Spor yapmak için vakit ayırın; hareket ettikçe daha mutlu ve dinamik olacaksınız. Mars, aynı zamanda isteklerinize yoğunlaşmanızı, adım atmanızı sağlayacak. Çok istediğiniz bir iş, bir ilişki veya hayat tarzı varsa üstüne gidin, bir şeyler yapın. Çocuksu ve uçarı haliniz herkes tarafından sevgiyle karşılanıyor. 5 Mart civarı çalışma arkadaşlarınızda değişiklikler olabilir.

BOĞA 21 Nisan-20 Mayıs

Ay boyunca endişelerinizden uzaklaşmanızda, gereksiz kuruntuları kafanızdan silmenizde fayda var. 17 Mart sonrasında burcunuza geçen Venüs, çekiciliğinizi ve güzelliğinizi kat kat artırıyor. İletişimde rahat ve huzurlu tavrınız, bu tarihten sonra kimsenin size ‘hayır” diyemeyeceğini gösteriyor. Sanatsal yetenekleriniz, estetik gözünüz açılıyor.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Önemli kararlar verebüir, bu seçimlerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz gelen teklifleri kabul edin. 20 Mart sonrası bambaşka bir geleceğe doğru adım atabilir, yeni bir yola girebilirsiniz. Her şey düşündüğünüzden hızlı ilerleyip sizi şaşırtabilir. Çevrenizden ve ekip çalışması yaptığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Dostlarınızın sizin için çabaladığı, hep sizin yanınızda olduğu güzel bir ay başlıyor. 5 Mart civarı sizi mutlu edecek seyahatler, ziyaretler olabilir. Sevimsiz bir ilişki yaşıyorsanız, 20 Mart öncesi bitmesine izin verin. Bu tarihten sonra tesadüfler sonucu hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmusr22 Ağustos

Mars’ın konumundan güç alarak küçük işlere değil, büyük emellere odaklanın. Bir seyahat planlıyorsanız tam zamanı. 5 Mart’taki dolunay para durumunuzu netleştirmenize yardımcı olacak. Verdiğiniz borçlan geri isteyin, bütçenizi yazıp, çizip, planlayın ve iyi bir yatırım imkanınız varsa değerlendirin. 20 Mart sonrası başkalarının kaynakları size açılıyor. Miras söz konusu olabilir ya da eşinizin zenginliği artıyor.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Mart ayı boyunca ilişkileriniz, hem özel hem de iş hayatınızda önem kazanacak. Kendi yapmak istediklerinizle başkalarının istekleri arasında denge kurun. Aşırı kontrol merakınız varsa, kurtulmaya çalışın. Hayatınızda pek çok şey su yüzüne çıkacak. Yüzleştiğiniz tüm konularda özeleştiri de yapın, ama asla halının altına süpürüp ertelemeyin. 20 Mart sonrası karşınıza yepyeni kimseler çıkıyor.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

5 Mart civarı oluşan dolunay günlerinde sağlık kontrolleri yaptırmanız, günlük rutinlerinizi gözden geçirmeniz çok yararlı olacak. 20 Mart öncesi ofisinizdeki fazlalıkları atın, işe yaramayan dosyaları imha edin. Bu tarihten sonra ise günlük zamanınızı geçirdiğiniz her yeri güzelleştirin, renklendirin, çiçeklerle donatın. Çevrenizdeki eleştirel kimselerin aslında size faydası olabilir.

AKREP 24 Ekim-22 Kasını

Bu ay sahnede siz varsınız. Özellikle 5 Mart civarı eğitim verme, sahneye çıkma, başkalarına yaptıklarınızı gösterebilme şansına sahipsiniz. Aşk hayatınız çok renkli. Sosyal flörtler, bakışmalar bir süre sonra gerçek bir ilişkiye dönüşebilir.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Dış dünyada, sizi uzaktan tanıyanlara doğru mesajlar vermeye çalışın. 5 Mart civarı yeni teklifler, güzel iş davetleri alabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan çok uzaklaşamasanız da onlarla yaşamayı öğrenin. 20 Mart sonrası aile düzeninizdeki ve evinizdeki hızlı gelişmeler tazelenmenizi sağlayacak. Karamsar gözlüklerinizi atın.

OĞLAK 22 A rahk-20 Ocak

Yakınlarınızı, arkadaşlarınızı, kardeşlerinizi bol bol göreceğiniz, kısa geziler yapacağınız romantik bir ay başlıyor. Sosyal medyada daha aktif olup bir projede rol alabilirsiniz. 5 Mart civarında oluşacak dolunay, kendinizi nasıl geliştirebileceğinizin ipuçlarını size sunacak. Bir yurt dışı gezi, eğitim programı veya felsefi konular, hayata olan inancınızı artırıyor. 20 Mart tutulması ise yepyeni projeler getiriyor. Yakın çevreniz bir anda genişleyebilir.

 




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir