Saçları Şekillendirirken Daha Az Yıpranmasını Sağlayan Ürünler

Saçları Şekillendirirken Daha Az Yıpranmasını Sağlayan Ürünler

KORUMA ALTINDA

Neyse ki saçlarınızı şekillendirirken onların daha az yıpranmasını sağlamanın da bir yolu var. Her tutamı sararak kalkan görevi gören ürünler aynı zamanda bakım da yapıyor.

Saçları Şekillendirirken

1 BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Bu akıllı sprey hem şekillendirici nem de koruyucu özelliği taşıyor. Isıyla aktive olan formülü, fon veya saç düzleştiricisi yardımıyla saça istenilen şeklin verilmesinde çözüm sağlarken, saçı ısının zararlarından da koruyor. Tecni.Art Pli Shaper sprey, L’OREAL PROFESSIONNEL, *45.

2 PRATİK BAZ

Şekillendirmeden önce ıslak veya kuru saça uygulanabilen, saçta ağırlık hissi yaratmayan baz, elektriklenmeyi önlerken saçın daha kolay şekil almasını sağlıyor, ısıya, kırılmalara ve UV ışınlarına karşı koruyor. Hairdresser’s Invisible Oil Primer baz, BUMBLE ANDBUMBLE,*77.

3 PIRILTILI DOKUNUŞ

Tüm saç tiplerinde kullanılabilen, parlaklık veren sprey, saçları ısıya karşı korurken aynı zamanda hacim kazandırıyor ve saçların gün boyunca sağlıkla ışıldamasını sağlıyor.

Trilliant ısıya karşı koruyucu sprey, SEBASTIAN, *54.

4 YOĞUN BAKIM

Saçlarınız söz dinlemiyor mu? Şekil vermenizi kolaylaştırarak onları kontrol altına almanızı sağlayacak bu yeniden yapılandırıcı derin onarım maskesi, saçın yenilenme potansiyelini artırıyor.

Reconstruction Mask yeniden yapılandırıcı maske, TONI&GUY, *40.

5 DÜZLEŞTİRİCİ YAĞ

Amazon kadınlarının saçları için kullandıkları murumuru yağıyla elektriklemeye karşı savaşıyor ve 72 saate kadar kusursuz düzlük sağlıyor.

Her saç tipi için uygun olan yağı ister yıkama öncesi, ister fon öncesi, isterseniz de şekillenderme sonrası saçın düzlüğünü korumak için kullanabilirsiniz.

Oil Wonders Amazonian Murumuru bakım yağı, MATRIX, *89.

6 FÖN SABİTLEYİCİ

Düzleştirme işleminden önce ıslak saça uygulanan sprey, keratin proteini ve polimerlerle her bir saç telini sararak saçın şeklini üç güne kadar muhafaza etmesini sağlıyor, saçı ısıya karşı koruyor ve elektriklenmenin önüne geçiyor. Frizz Ease 3 Day Straight fön sabitleyici sprey, JOHN FRIEDA, *38.

7 ISIYA KARŞI ÖNLEM

Spreyin içeriğindeki bitkisel keratin ve hyalüronik asit, saç tellerine işleyerek yapısını onarıyor ve saçın nemini en iyi seviyede tutmaya destek oluyor. Formülündeki yun zhi ekstresi, saç tellerinin etrafını sarıp ısıya karşı koruyor. Phytokeratine ısıya karşı koruyucu sprey, PHYTO, *55.

8 ŞOK TEDAVİ

Fazla işleme maruz kalmış, cansız, dökülen saçlara anında direnç sağlayan bakım kremi, saçın yeniden yapılandırılmasında rol oynayan arginine’le mikrosirkülasyonu hızlandırarak saçı kökten.uca besliyor ve saç dökülmesinde gözle görülür bir azalma sağlıyor.

Elseve Arginine Direnç Anında Onarıcı Bakım Kremi, L’OREAL PARİS, *12.33.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir