Kasım Burç Yorumları 2015

Kasım Burç Yorumları 2015

BERRAK TÜZÜNATAÇ

Akrep burcu kadınları, hırslı ve akıllıdır. İsteklerine ulaşmak için her yolu denerler, kolay kolay vazgeçtikleri de görülmemiştir. Dostlarını seçerken özenli davranır, herkesle arkadaş olmazlar. Dürüst olmaları onları herkesin gözünde farklı bir yere oturtur. Haliyle kendileri de bunu beklerler; yalana tahammül edemezler. Cazibesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Akrep kadınına en güzel örneklerden biri de şüphesiz ki, dişiliği ve kadınsı yönleriyle tipik bir Akrep burcu kadını olan Berrak Tüzünataç.

Kasim-Burç

OĞLAK 22 Aralık-20 Ocak

Dostlarınızdan, içinde bulunduğunuz gruplardan yardım alacağınız ve böylece daha başarılı olacağınız günlerdesiniz. Bu ay hiçbir daveti kaçırmayın ve 11 Kasım’dan itibaren yeni birileriyle tanışmaya bakın.

8 Kasım’dan sonra evinizde kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz.

KOVA 21 Ocak-19 Şubat

Güzel teklifler alabilir, itibarınızı artırıcı başarılar kazanabilirsiniz. İmajınızı yenileyin. Unvan ve kartvizit değişikliğini 11 Kasım sonrası yapabilirsiniz. Yurt dışına çıkma, yüksek öğrenim gibi planlarınız varsa 8’inden sonra ay boyunca adım atın. Yabancüarla iletişim kurmakta çok rahat hissedeceğiniz bu günlerde, bir seyahat imkanınız varsa değerlendirin. 26’sı civarı yaratıcılığınızı konuşturun.

BALIK 20Şubat-20 Mart

Hayata olan inancınızın, yaşama heyecanınızın arttığı günlerdesiniz. Sınırsızlığınızı hissedin. Yurt dışı, medya, yabancılarla ilişkiler veya kişisel gelişim konularında büyük adımlar atmak için hızlanın. Evinize değil, dış dünyaya odaklanmak bu ay iyi gelecek.

KOÇ 21 Mart-20 Nisan

11 Kasım sonrası yakınlarınız aracılığıyla iyi bir girişimde bulunabilir, doğru yatırımı yapabilirsiniz. 8 Kasım sonrası aşk, ilişkiler, karşı cins ile sohbetler size her zamankinden daha fazla keyif verecek. Başkalarına danışmak, akıl almak bu aralar yapacağınız en doğru şey. 26 Kasım civarı bir süredir istediğiniz gezileri yapma fırsatınız olacak. Kaçırmayın.

BOĞA 21 Nisan-20 Mayıs

Ayın ilk yarısmda hem özel hem de iş hayatınızda ilişkiler ve projeler ön plana çıkıyor. 11 Kasım sonrası hayatınıza girecek biriyle giderek yakınlaşacak, belki de çok iyi dost olacaksınız. Sahip olduklarınızı paylaşmayı, sadece kendinize saklamak yerine hesabını sormadan koşulsuz verebilmeyi deneyin. 8 Kasım sonrası estetik ve sanatsal yönünüz, çekiciliğinizi ortaya çıkarıyor.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Özellikle aym ilk yarısında kendi iç dünyanıza zaman ayırın. Ne istediğinizin nelerden korkup endişelendiğinizin farkına varın ve korkularınızın sizi esir almasına izin vermeyin. Ay ortasından itibaren flört etmek, keyifle yaptığınız hobilerle ilgilenmek hayatınızı renklendirecek. Burcunuzda gerçekleşen dolunay, doğru kararlar almanızı sağlayacak.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Bu ay kısa bir tatil kaçamağı yapmak, masum flörtlerde bulunmak, hobilere zaman ayırmak yaratıcılığınızı artıracak. Kendinizi hiçbir konuda kısıtlamayın. Sezgilerinize güvenin. Başkalarına ruhsal yardım yeteneğiniz artıyor. 26’sı civarı günlük hayatınızda ve ofisinizde değişiklik yapma zamanı. Tatlı yemek yerine, ilginizi keyif aldığınız işlere yöneltin.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Bu ay aile düzeni oluşturmaya ve evinize zaman harcayabilirsiniz.

Dış dünyayı, işinizi bir süreliğine ikinci plana atın. Para konularında şanslı bir dönemden geçtiğiniz için taleplerinizi ilgililere iletebilirsiniz. Yeni ortamlara girebilirsiniz. Bu sayede ilham alıp, gelecek planlarınızı netleştirebilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edebileceğiniz bu tarihlerde sahnede olun.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Dikkatleri çekmeyi başarıyorsunuz. Karşınızdakini ikna etmeniz özellikle aym ilk haftası çok kolay. 8 Ekim’den itibaren kazancınızın artması söz konusu. Talepkar olun ve gidin isteyin. Ek gelir kazanabileceğiniz imkanları araştırın. 1 l’i sonrası oturmayın, hareketlenin. 26’sındaki dolunay kariyerinizde yön çizmenize izin verecek. Bir manevra yapıp başka işlere girmek de isteyebilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Bu ay para kazanmak, maddi birikimlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz. 11 Kasım sonrası birikimleriniz artıyor. 8 Ekim sonrası 40 gün boyunca çekiciliğiniz göz kamaştıracak. Hem özel ilişkilerinizde hem de iş yerinde beğeni toplamanız söz konusu olacak. Bu dönemde harekete geçmek, başvurularda bulunmak, isteklerinizi açıkça ifade etmek de size düşen görev olacak.

AKREP 23 Ekim-22 Kasım

Gezegenlerin Akrep burcuna geçtiği bu dönemde hayatınız canlanacak, ilgi üzerinizde olacak. 11’inde burcunuzda gerçekleşecek yeni ay, büyük bir yenilenme fırsatı sunuyor. 9-10 Kasım günlerinde hayatınızdan çıkarmak istediğiniz her şeyi gönderin. Başkalarının yüklerini taşımayı bırakın. Hayatınıza farklı bir imaj, spor, aşk ve yeni bir işi sokmak için adım atın.

YAY 23 Kasım-21 Aralık

Satürn’ün etkisi ile daha ağırbaşlı, olgun ve hatta bir parça karamsar olma eğilimindesiniz. Bu ruh halinin geçici olduğunu unutmayın. Sağlığınıza, ilişkilerinize eskisinden daha fazla özen göstermenizde fayda var ancak gelecek için kesinlikle endişelenmeyin. Ayın son haftası kendinizi daha canlı hissedecek, güzel adımlar atacaksınız.

 




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir