2014 Sonbahar Çanta Modelleri

2014 Sonbahar Çanta Modelleri

Bayan çanta modelleri ve fiyatları, erkek çanta modelleri, matmazel çanta modelleri, bayan deri çanta modelleri, ucuz çanta modelleri ve fiyatları, polaris çanta modelleri 2014, çanta modelleri ve fiyatları 2014.

Biraz fütürist ve çokça da eğlenceli olan portföyler ve büyük çantalar herhangi bir görünüme hafif flörtöz bir hava katıyor. Suni kaplumbağa kabuğu çantalar çoğu zaman güvenli bir seçimdir. Eğer gösterişi seviyorsanız içi görünen çantaları seveceksiniz.

Pırıl pırıl parlayan portföyler, göz kamaştırmak için bire bir. Sivri oymalı gümüş, geometrik dore kaplı ve değişik formlu modelleri kullandığınız zaman fazla takı takmaktan kaçının.

Sofistike görünüme giden sağlam bir kısa yol: Timsah derisi birtote çanta akıllı bir yatırımcı olduğunuzu gösterirken, bakışları kendine çeken metalik renkteki yılan derisi çanta seçimi sizi şıklaştırır.

Vahşi ama sevimli! Farklı materyalli çantalar, jean’ler ve tişörtler için mükemmel bir partner. Ama sadece bununla sınırlı kalmayıp siyah küçük elbiseniz ve diz üstü çizmelerinizle de dozunda bir seksilik yakalamanız mümkün.

Görkemli satenler, zengin işlemeler, zarif danteller, gösterişli deriler elbiselere mahkum olmak zorunda değiller. Güzel portföylerle ve çapraz takılan çantalarla kullanıldıkları zaman bu materyaller şık ve ekstra seçenek yaratıyorlar.

KENDİ TARZINIZDA TAŞIYIN

Kısa sapı ve kutu şeklindeki modeli ile her zaman feminen görünebilirsiniz. Eğer elde taşımak istemiyorsanız uzun askısını kullanın.

SERPİŞTİRİLMİŞ PARILTILAR

Elle işlenmiş boncuklar ve payetler çiçek bahçesi görünümü veriyor.

çanta-1




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir