Seksi ve etkileyici bir kadın olmak için

Seksi ve etkileyici bir kadın olmak için

Bir erkekle yalnız ya da topluluk içinde ilgileniyor, onun da sizinle ilgilenmesini, söylediklerinize kulak kabartmasını, bakışlarını size çevirip öyle de kalmasını istiyorsanız; bedeninizden, ruhunuzdan ve davranışlarınızdan güçlü bir silah bulamazsınız.

‘Önemli olan dış güzellik değil, iç güzellik’ derler ama dışınızı beğenmezlerse içinizi görecek kadar yakına gelmezler, “içime merak salmayan, dışıma umut bağlamasın” diyenlerdenseniz ve keyifli vakit geçirmek için, “Dışımla etkileyeyim de içime bakınca adam zaten cepte” diyenlerdenseniz ders çıkarmak için okuyun.

Seksi görünmek ya da etkileyici bulunmak için nasıl giyinmeli ve daha önemlisi giysilerimizi nasıl sergilemeli, vurgulamalıyız? Size bu sorunun yanıtını vermek istiyorum. Ama rica ediyorum; vücut tipinize, karakterinize, işinize ve sosyal yaşamınıza göre değişiklikler yaparak uygulayın da, seksi olayım derken gülünç olmayın.

Kıyafet seçiminizde 3 önemli silahınız var! ince topuklu, stiletto tarzı ayakkabılar: Dar paça pantolonların altına hangi ayakkabıyı giyerseniz giyin hoş olur dedim ama stiletto giyerseniz müthiş olur diye de ekleyeyim. Stiletto, zarif tasarımıyla en feminen ayakkabı çeşididir. Uzun ve ince yapısı, bir giysinin havasını değiştirirken, bir kadının havasını değiştirmez mi dersiniz? Erkekler, fazla feminen olmayaskadınlarla arkadaşlık yaparlar, hatta sevip aşık da olurlar. Ancak feminen kadınlara mutlaka şöyle bir göz ucuyla olsa da bakarlar, unutulmasın. Özellikle ilk buluşmada gidilecek mekan da uygunsa stiletto atlanmasın.

Kadın Olmaktan Duyulan Derin Korku

Dekolte: Dekolte giymenin altın kuralı her taraftan aynı anda dekolte vermemektir. Yani göğüs, bacak, omuz, sırt ve göbek bölgelerinden en fazla ikisinden tadında dekolte vermeniz ya da yalnızca birinden cesur bir dekolte vermeniz, sizi hem şık hem de seksi kılar. Çünkü seksapalite, içinde gizem de barındıran bir özelliktir. Dahasını merak ettirmek, daima en etkili ve sürükleyici kozdur. Dekolte seçiminizi de vücut tipinize göre yapmanızda, en beğendiğiniz yerinizi en çok vurgulamanızda fayda var. Dekolteden hoşlanmıyorsanız, eğildiğinizde verilen bir göğüs frikiği ya da küçük bir yırtmaç bile erkeği etkiler. Ha bir de omuz dekolteniz, aranızdaki seks içerikli öpücüğü erkenden getirir.

ipek gibi hafif kumaşlar: Kadın giyiminde kumaş, erkek giyiminde olduğundan daha çeşitli ve de önemlidir. Zira erkeklerin kumaş seçimi biz eşlerini ya da sevgililerini düşünerek ütü kolaylığı bazında seçilmeliyken; kadınların kumaş seçimi hatları, kusurları ortaya dökmeden sergileyecek ve iç gıdıklayacak şekilde olmalıdır. Çok sade ipek bir elbise, hareket eden bir kadının üstünde yavaş yavaş salınıp göğüs çizgilerini, göbek ve kalça kıvrımlarını vurgulayarak onu seksi kılar. Ayrıca ipek tarzı ince ve hafif kumaşlar, bir çırpıda çıkarılıp atılacakmış gibi bir izlenim yaratırlar. Bu da gecenin sonunu hayal etmeyi kolaylaştırır.

Makyaj tercihinizde 3 altın anahtarınız var!

Smokey göz makyajı: Biz kadınlar buğulu baktığımızda alımlı görüneceğimizi ve erkeği cezbedeceğimizi biliyoruz da, nasıl buğulu bakacağımızı bilmiyoruz. Yani gözleri kısalım, dudakları hafif kıpırdatalım derken, belki biraz yapay görünüyoruz ve dizi karakterlerine benziyoruz. İşte Smokey denilen dumanlı göz makyajı bunun için var. Göze makyajla verilen buğu efekti, kadını etkileyici ve bir parça da gizemli gösterir. Davetkar ama aynı zamanda zor. Böylece dudakların susup gözlerin konuşacağı yere çabucak gelinir.

Kırmızı ruj: Klişelerin de klişesi olan kırmızı ruj gerçek bir silah, inanın. Çünkü dudakları vurguladığı yetmezmiş gibi kırmızı, şehveti çağrıştırır. Hele de erkeği dinlerken hafif aralık bırakılan ve arada ıslatılan kırmızı dudak, bomba etkisi yaratır. Ve size bir tavsiye daha; rujunuzu erkeğin yanında tazeleyin. Cüretkar bulunan bu hareket aynı zamanda ultra seksi de bulunur, benden söylemesi. Hem düşünsenize; erkekler eşlerini aldatınca, yakalarında hep kırmızı rujlar bulunmuyor mu? Size alın, kırmızı ruja tav olduklarının en acıklı kanıtı. Tabii evli ya da ilişkisi olan erkeklerden uzak durmanızı da eklemeliyim. Bir erkek için daima tek olmalısınız.

Güzel koku: Kadın ve erkeğin ortak silahı koku, güzel koku. Çünkü kokusunu sevmediğiniz birine olan ilginiz eninde sonunda azalır, zira ten uyumunun bir parçası da kokusuna olan hislerinizle şekillenir. Peki kadın için güzel koku nedir? Tamamen zevk ve ten meselesi. Keza parfümlerin kokusu, kullanıldıkları tene göre değişir ve kimi kokular kimi tenler için daha uygundur. Yaz ve kış kokuları, günlük ve gece kokuları diye ayrımlar da mevcuttur. Erkeklerin nelerden hoşlanacağına gelince; saf ve sade kadınlardan, masumiyetten hoşlanan erkekler için çiçek ya da meyve kokuları çekici olabilir tabii ama böylesi erkekler azdır. Seksi görünmek ve algılanmak isteyen bir kadınsa çikolata, baharat ve misk ağırlıklı kokular sürünsünler derim. Itırlı bitkiler de afrodizyak etkilidir, es geçilmesin.

İç çamaşırı seçiminizde 3 sihirli ipucunuz var!

Dantelli iç çamaşırı: iç çamaşırı seçiminize dair defalarca detaylı yazılar kaleme aldım. Özellikle renklerin cinsel kimliğinizi nasıl açık ettiğini, neler getirdiklerini ve dantelin önemine de hep değindim. Dantel biz kadınlar için hem masumiyeti hem de aynı anda seksapaliteyi simgeliyor ya, hah işte erkekler için masumiyetle zerre ilgisi olmadığını söyleyebilirim. Özellikle iç çamaşırındaki dantel seçimi, erkekler açısından son derece cezbedici. Bu yıl tüm dünyayı kasıp kavuran ve bluzların içinden gösterilen türlü modeliyle hemen her markanın ürettiği büstiyerler, yaz için de iyi bir seçim, ipek gömleğinizin yakasından görünen bir tutam dantelin, erkekleri nasıl hayallere sürükleyeceğini bilemezsiniz.

Jartiyer: Türk kadınları için jartiyer fazla fantezi kalıyor sanırım, yani herkesin rahatlıkla kullanamadığını sıkça duyduğuma göre henüz tam olarak alışamadık. Bunun nedeni ne biliyor musunuz? Jartiyeri abartmamız. Aslında jartiyer; eskiden külotlu çorap yerine tercih edilen lastikli çoraplar aşağı inmesin diye kullanılan ve zamanla modeli geliştirilip moda haline getirilen yardımcı bir giysidir. Yani döpiyesinizin altına da giyebilirsiniz, abartılacak bir şey değil. Günden geceye devam ederken etek yırtmacınızın yerini değiştirip, jartiyerinizin görünmesine izin vererek iki de düğme açarsanız, girdiğiniz ortamın arzulanan yıldızısınız. Yine mi rahat edemediniz, yalnızca yatak odanızda ve çok bayılmıyorsanız sık da değil, ara ara tercih edebilirsiniz. Israr ediyorum, çünkü erkeklerin jartiyer kullanan kadınları sekste ayrı bir sınıfa koyduklarını biliyorum.

Baby doll: Baby doll her zaman daha rahat ve sade bir iç giyim tercihidir. Uçuk renkleriyle masumiyetin simgesi gibi görünür ama aslında ‘lolita’ fantezisinin de harekete geçiricisidir. Dolayısıyla beyaz atletinizin içinden görünen baby doll’ünüz, erkeklerde öyle masumane duygular uyandırmaz. En çok tercih edilen renk bebek mavisidir ve bu doğru bir renktir. Çünkü mavinin ferahlatıcı, hayal kurdurucu etkisinin yanı sıra yarattığı sonsuzluk isteği vardır. Adamı hayatınıza katmak mı istiyorsunuz; doğru yoldasınız.

Ayrıca bir erkekte yalnız ya da topluluk içinde ilgileniyor, onun da sizinle ilgilenmesini, söylediklerinize kulak kabartmasını, bakışlarını size çevirip öyle de kalmasını istiyorsanız; bedeninizden, ruhunuzdan ve davranışlarınızdan güçlü bir silah bulamazsınız.

Yüksek sesle gülün ve kimseden çekinmediğinizi ilan edin. Hiç ummadığı anda cinsellikle ilgili küçük bir espri yapın. Konuşurken elinizi ara ara dizlerine koyun. Dinlerken boynunuza dokunun, saçlarınızla oynayın ve dudaklarınızı ıslatın. Kalmak için de, gitmek için de kararsız görünmeyin. Aşırı tevazudan uzak durun ama rencide edecek kadar özgüvenli de olmayın. Bacaklarınızın aldığı pozisyonu ara ara değiştirin. Yakın mesafeden konuşmaktan çekinmeyin.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir