2020 Yılında Burçları Ne Gibi Sürprizler Bekliyor

2020 Yılında Burçları Ne Gibi Sürprizler Bekliyor

URANYEN ASTROLOG SEVİLAY ERİÇDEM HEM YENİ YILDA BURÇLARI NE GİBİ SÜRPRİZLERİN BEKLEDİĞİNİ, HEM DE HER BURCA ÖZEL MOTTOLARI YAZDI.

KOÇ: 2020 yılı yaşamınızdaki yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor. Acı ve ıstırap dönemleri yıl içinde alacağınız kararlarla son bulacak. Kariyer alanında hayati önem taşıyan k şisel ve profesyonel bağları güçlendirmek için 2020 iyi bir zaman. Motto’nuz: Öfke kontrolümü iş bitirici olmaya ayarladığımda kazanmam gereken bütün savaşlardan galip çıkarım. Hayallerimin gerçekleşmesi benim gücüme bağlı ve muhteşem değişimlere hazırım.

BOĞA: Bazı uzun vadeli girişimler bu yıl başlıyor. Arada kendinize güzellikler için zaman ayırın. Ayrıca kalbinizin doğrultusunda ilerlediğinizden emin olun. 2020’de iş yükünüz ve sorumluluklarınız artacak. Araştırma ve satış işlerinde yükseliş gösterebilirsiniz. Motto’nuz: Kafama koyduğum ve layık olduğum her şeye sahip olma gücündeyim. Esneklik, uyum, pozitiflik ve güven duygusu her zaman benimle. Ben mutlu ve başarılıyım.

İKİZLER: Bu yıl zaman zaman konfor bölgenizden çıkmaya zorlanacaksınız. Yeni durumlara uyum sağlamanız gerekiyor. Bazen ödüoler verdiğinizi düşündüğünüz önemli dönemeçleriniz var, ancak bu konular kariyer alanında size ödüller şeklinde geri dönecek. İlişkileriniz yıl boyunca mutlu ve yoğun bir hareketliliğe sahip olacak.

Motto’nuz: Aynı anda birçok işi bir arada yürütme eğilimimi bırakıyor ve zamanın hızına ayak uydurmayı seçiyorum. Benim için önemli olan şeylere odakladığımda azim, çaba ve sabrımla istediğim bütün hedeflere ulaşırım.

YENGEÇ: Bu yıl özellikle ailevi konular ve ilişkilerinizde büyük değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aile üyeleriyle olan mesafeniz artacak ve bu durum size özgürlük kazandıracak. Hayatınız şimdi yepyeni bir rotaya giriyor. Önünüze gelen engelleri büyük kararlılıkla aşacaksınız. Yılın ilk yarısı koşullarınız ve kariyer alanında yenilenme getirirken, ikinci yarısında sıkı çalışmayla kendinizi yükseltmeniz gerekecek. Motto’nuz: Korkularımdan kaynaklanan ataleti şimdi bırakıyorum. Önümde açılan yolda cesaretle ilerliyorum. Yaşamımı hedeflerim ölçüsünde düzenleme gücüne sahibim. Kararlıyım, değerliyim ve özgüvenliyim.

ASLAN: Girişim ve yatırımlarınız sorunsuz bir şekilde yıl boyunca devam edeceğinden, yıl genelinde çok daha fazla enerji ve dayanıklılığa sahip olacaksınız. Bu da verimliliğinizi arttıracak, ikili ilişkiler bu yılın ana konusu olacak. Yılın ikinci yarısı kazançlar, hedefler ve mutluluk dönemi olacak. Motto’nuz: Kendi özgünlüğümde kalarak her şeyin altından en güzel şekilde kalkarım. Her türlü ilişkimi olabilecek en yüksek mükemmellikte yaşamamı sağlayacak düzeni yaratıyorum.

BAŞAK: Sizin için 2020 yılından daha güzel bir yıl olamaz. Her zamankinden çok daha enerjik, başarılı ve çekici olacaksınız, insanlar üzerinde kontrol ve yönetim gücünüz artacak. Yaratıcı çözümlerinizle hayattaki en zor görev ve sorumlulukların altından kolaylıkla kalkabileceksiniz. Özellikle iş alanında büyük bir finansal gelişme için hazır olmalısınız. Motto’nuz: Kendi rotamda ve benim için doğru yolda ilerliyorum. Kanatlarımı açıp uçmaya başlamak için mükemmel zamanlardayım. Mutluluk hep benimle.

TERAZİ: 2020 yılı Terazi burcu için aydınlık ve hafif görünüyor. Endişelerinizin yerini rahatlık alacak. Yıl boyunca çok fazla özgürlüğe sahip olacaksınız ve heyecan verici yeni şeyler ortaya çıkacak.

Özel ilişkileriniz ön planda olacak. Yılın ikinci yarısı, geçen yıl yapılan çalışmaların ödüllerini alma zamanı! Aşk hayatınız çalkantılardan uzak, yumuşak ve sakin olacak. Motto’nuz: Üzerinde çalıştığım, düşündüğüm, hayalini kurduğum her şeye sahip olma ve yönetme gücüm var. Yeteneklerimin ve gücümün zirvesindeyim ve bütün fırsatlar benim ulaşabileceğim yerde.

AKREP: Gezegenler, son bir yıldır yaşadığınız acı verici durumlardan çıkmanıza yardım edecek. Sizi rahatlatan ve her türlü üzüntüden kurtaran yeni bir döngü başlıyor. Sizin rolünüz ise hareket etmek ve çok fazla özgürlük elde etmek. Cesur ve enerji yüklü olacaksınız. Arzularınızın çoğu istediğiniz anda gerçekleşecek. Yılın ikinci yarısı iş değişikliği, terfi veya gelir artışı mümkün. Hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Motto’nuz: Öz disiplinim bana en yüksek hayatta kalma gücünü veriyor. Üzerinde çalıştığım her hedefe ulaşıyorum. İçine mutluluk tohumlarını ektiğim her alanda büyük nimetler içindeyim.

YAY: 2020 Yay burcu için bilgelik yılıl Artık kendinizle ilgili bütün tereddütleri bitirerek, son birkaç yıldır sizi geciktiren veya engelleyen sorunlardan kurtulacaksınız. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik, tanınma ve ün getirecek. Birçok başarılı projeye imza atabilirsiniz. Motto’nuz: Her türlü aşırılığımı mütevazılıkla dengeliyorum. Benim lehime olacak bütün fırsatları en güzel şekilde değerlendirme gücü ve becerisine sahibim. Mutluluğumu adım adım inşa ediyorum.

OĞLAK: içinizdeki güçlü maneviyat ve olayları yönetme becerisi bütün kaosların arasından başarıyla çıkmanıza yardımcı olacak. Profesyonel yaşamdaki hedeflerinize yönelik tüm engeller ortadan kalkacak ve ilişkileriniz bu dönemde hayatınıza daha fazla anlam katacak. Duygusal mutluluklar yaşayacaksınız. Motto’nuz: Gönülden çaba harcadığım her şeyde başarılıyım. Kendimi hiç olmadığı kadar neşeli, mutlu, duygusal ve duyusal tatmin içinde hissediyorum.

KOVA: Olumlu anlamda ilerleme ve genişlemeniz için birçok fırsat doğacak. Tutku, hedef ve dileklerinizin çoğu yerine getirilecek. İlişkiler alanında önemli değişimler yaşayacaksınız. Yıl boyunca kendinizi yeni profesyonel ortamlara adapte edebileceksiniz. Mesleki başarılarınızın taamı çıkarabilirsiniz. MOTTO’NUZ: Hayatımın her anını dolu dolu yaşamayı seçiyorum. Gerçekçi bir vizyonla hedeflerimin peşinden koştuğumda, akılcı ve dikkatli davrandığımda kendim için en yüksek mutluluğu inşa edecek bütün potansiyeller önümde açılır.

BALIK: Gezegenler ve özellikle Satürn güven seviyenizi yükseltip başarı basamaklarını tırmanmanıza yardımcı olacak. Bu yıl çok fazla özgürlük ve bağımsızlık kazanacaksınız ve geçmiş birçok bağınızdan serbest bırakılacaksınız. Aşk hayatınızda memnuniyet hissi artacak. MOTTO’NUZ: Endişelerimi, korkularımı, engellerimi ve içsel blokajlarımı sevgiyle bırakıyorum. Başarılı ve mutlu olma anahtarımı elimde tutuyorum.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir