Aslan Burcu İş, Para ve Kariyer 2015

Aslan Burcu İş, Para ve Kariyer 2015

2015 Aslan Burcu’nun İş, Para ve Kariyeri

Yılın ikinci yarısında parasal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Ticari bir işiniz varsa 11 Ağustos’tan sonraki dönemde işinizde bolluk ve bereketi fazlasıyla tadabilirsiniz. Parasal anlamda şanslısınız. Bir ev veya mal, mülk sahibi olmak, para biriktirmek ve harcamak için harika bir dönem var önünüzde. Ayrıca sahip olduğunuz her şey size daha güzel ve cazip görünebilir.

Bu seneki tutulmalar sizin para alanlarınızı tetikliyor. 20 Mart’taki tutulmada ortaklaşa para alanlarınızı gözden geçirebilir, bir borcun altına girme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. 13 Eylül’deki tutulmaysa elinize para geçmesine ve parasal alanda güzel gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Bu sene, para ve iş alanlarınızda en dikkat etmeniz gereken dönem 25-30 Temmuz. Yine parasal işlerinizde Merkür gerilemesi dönemlerinde dikkatli adımlar atmaya çalışın.

Ocak ayına yapılması gereken rutin işleriniz veya iş hayatınızdaki hızlı ve etkili oluşumlarla merhaba diyeceksiniz. Yapacağınız işlerde kendi kimliğinizi etkili ve güçlü bir şekilde ortaya koymak isteyeceksiniz.

aslan burcu is

5 Ocak’taki dolunay, işinizle ilgili konularda bir sır perdesini aralayabilir. Bir işin iç yüzü ortaya çıkabilir.

6 Ocaktan sonra önemli ortaklaşa projeler gündeminize yerleşebilir. Konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlıyor. 14 Ocak’ta önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak’tan sonra enerjinizi ortak para konularınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Eşinizin parasal durumları için enerjinizi ortaya koymak zorunda kalabilirsiniz. Bu alanda girişimlerinizde 15-30 Ocak’ta zorlanabilirsiniz, bu tarihlere dikkat.

Şubat ayında her şeyi partnerinizle yapmak ve parasal konuları beraber halletmek isteyebilirsiniz.

11 Şubat’ ta Merkür’ün de düzelmesiyle artık para işlerinizin düzenlemelerine eğilebilirsiniz. Vergi konuları, kredi yapılandırmaları, borç ödeme dengesi için harekete geçebilirsiniz. Bir borcun altına da girilebilir.

19 Şubat’ta ortak para alanlarınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

20 ve 22 Şubat’ta bir seyahat, yabancılarla yapılacak işler ani ve hızlı bir şekilde hayatınıza girebilir.

Mart ayında eğitim, iş ve seyahat fırsatları yakalayacaksınız. Bir yandan da etrafınıza yardım edecek, çevrenizde olan biteni gözlemleyecek ve değişimlere açık olacaksınız.

3-4 Mart tarihlerinde esnek olacaksınız. Karşınıza ani ve beklenmedik iş ve seyahat fırsatları çıkabilir.

5 Mart’taki dolunay para işlerinizi hızlandıracak. Elinize bir para geçecek ve bütçenizi yeniden yapılandıracaksınız. Belki de bu parayı tek başınıza kullanmak isterken, bu dönem bazı ortak para kararları almanız dengesizlikler oluşabilir.

13 Mart’tan sonra parasal işlerinizin üzerine eğilecek ve bu alanda konuşmalarınızı arttıracaksınız. 16 Mart’ta parasal konularda risk almayın, hayata biraz negatif gözlerle bakıyor olacaksınız.

12-17 Mart öncesi ve sonrası iş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde birtakım baskılar ve sorunlarla karşıtaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskı, vereceğiniz değişik tepkilerle karşınızdaki insanları şaşırtabilir. Bu dönem tehlikeli bir dönem olacağından temkinli ve dikkatli adımlar atmak önemli olacak.

17 Mart’tan sonra patronlarınız, üstlerinizle güzel ilişkiler kuracağınız bir sürece ilerliyor olacaksınız. Bu dönemde kuracağınız ilişkiler iş anlamında ileride fazlasıyla işinize yarayabilir.

20 Mart’ta oluşan tam Güneş tutulması, ortaklaşa para evinizde hızlı gelişmeleri tetikleyecek. Bu tutulmada bir borç veya ödeme ortaya çıkabilir ya da bir borcun veya ödemenin altına girmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın, ailenizin, patronunuzun parasal durumundaki beklenmedik gelişmeler sizin para düzeninizde de beklenmedik olaylar yaşamanıza neden olabilir.

21 Mart’tan sonra seyahat, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda yeni fikirler, yeni projeler ve başlangıçlar gündeminizde olacak.

tş bağlantılarınız, yeni projeler, parasal yardımlar 22, 24, 25, 28, 30 Mart’ta sizi mutlu edecek.

4 Nisan’daki Ay tutulması, satış, reklam ve pazarlama alanlarınızı hızlandırabilir. Yaptığınız görüşmelerin ve anlaşmaların karşılığını satış olarak alabilirsiniz.

15 Nisan’dan sonra kariyer görüşmeleriniz, konuşmalarınız hızlanmaya başlıyor. Aynı anda birden çok alana yayılabilir, işinizde kendinizi gösterebilirsiniz. 19, 21, 22, 23, 30 Nisan, iş teklifi alabilirsiniz.

18 Nisan’daki yeni ay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, medya alanlarınızı etkileyecek. Bu alandaki yeni başlangıç ve kararlarınızı bu tarihten sonra uygulamalısınız, böylece işler uzun soluklu ve kalıcı olacak.

20 Nisap’dan sonra kimliğinizi kariyerinizde ve işinizde ortaya koyacaksınız.

26-30 Nisan’da işinizde göz dolduracaksınız ve üstlerinizin desteğini hissedeceksiniz.

Mayıs ayı kariyer ve iş konularınızın giderek artan bir ivmeyle hızlanacağı, sosyal çevre ilişkilerinizin güçleneceği ama bir yandan da bazı organizasyon sorunlarına açık olacağınız bir ay olacak. Bu ay çok çalışacak, toplum önünde olacak, toplumsal olayların içinde kendinizi bulacaksınız.

9, 25,26 Mayıs’ta parasal konularda aldanmalara açık olacaksınız. Bu dönemde arkadaşlarınıza borç vermeyin ve onlardan da borç istemeyin.

21 Mayıs’tan sonra arkadaşlarınızla yapacağınız fikir alışverişleri işiniz konusunda işinize yarayacak.

27, 30 Mayıs’ta sosyal çevrenizdeki işleriniz, organizasyonlarınıza kanalize olacaksınız. Yeni insanlardan alacağınız yeni iş fırsatlarını tercih etmektense, elinizde olan, daha önce konuşulmuş işlerin veya projelerin peşine düşmelisiniz.

Haziran ayma grupsal işlerle başarılı bir şekilde giriş yapacaksınız. Yeni insanlar ve çevreler daha fazla ilginizi çekecek. Yalnız hala Merkür gerilediği için kendinizi tam anlamıyla sosyal ortamlarınızda ifade edemeyebilirsiniz. 12 Haziran’da Merkür’ün düzelmesiyle beraber plan ve projelerinizi yoluna koyabilirsiniz.

21 Haziran’dan sonra artık geri planda durmanız gerekecek. Bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak görmeli ve önemli işleriniz için kesinlikle bu zamanda harekete geçmemelisiniz.

24 Haziran’dan sonra enerjiniz biraz düşebilir. Seyahat, medya alanlarınızda arkanızdan konuşan ve iş çeviren insanların varlığında artış olacak. Bu nedenle önemli işleriniz için biraz beklemeniz iyi olacak.

Temmuz ayında kendinize dönük olacaksınız. İş fırsatları çıkabilir. Hayattan daha çok keyif alacaksınız. Şans ayağınıza kadar gelecek. 1 Temmuz’da görüntünüz ve fiziğinize önem vereceksiniz ama alışverişlerinizde, estetik uygulamalarda abartıya kaçmayın.

2 Temmuz ve civarında işinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu dönemde sizinle çok da ilgili olmayan konular işinizde aksamalara neden olabilir. İş arkadaşlarınızla 6-15 Temmuz’da bazı anlaşmazlıklara hazır olun. Mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Güç çekişmeleri devrede!

19 Temmuz’dan sonra kazançlarınızı arttıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Para işlerinizi bu hafta içinde halletmeye çalışın çünkü 25 Temmuz itibarıyla ay sonuna kadar Venüs para evinizde gerilemesine başlayacak. Bu dönemde önemli alışverişlerden kaçınmalı ve risk içeren para işlerinize girmemelisiniz.

11 Ağustos itibarıyla artık bir yıl boyunca şans, size parasal konularda, maddi alanınızda gülmeye başlayacak. Yaptıklarınızın karşılığını alacağınız bir yıl başlıyor. Mutlu olun!

14 Ağustos’ta sizin döneminiz başlıyor! Bu süreç içerisinde kişisel istekleriniz önem kazanmaya başlayacak. Bu yeni aydan sonra, hayati her tür kararınızı ve işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Başlangıçlar, yeni adımlar, girişimler size şans getirecek.

15,19,26,27 Ağustos’ta güzellikler, destekler, fırsatlar hayatınızın her alanından fışkırıyor. Girişimlerinizin karşılığını alacak, maddi anlamda güzel getiriler elde edeceksiniz.

22 Ağustos’ta güzel gelişmelere ve kazançlara odaklanmayı unutmayın.

27 Ağustos’ta maddi kazançlarınız yüzünüzü güldürecek.

29 Ağustos’ta alacak ve verecek dengesini iyi sağlayın. Önemli getirileriniz olacak ama bir yandan da verginize, kredilerinize veya kredi kartı ödemenize odaklanabilirsiniz.

Eylül ayında parasal konularda şanslarınız, ayağınıza gelen fırsatlar devam ediyor. Mükemmeliyetçi yapınızla kılı kırk yararak hareket edeceksiniz. Bir yandan da iletişime dayalı konular hayatınızda daha çok öne çıkabilir. Kariyer ve eğitim fırsatları tam da istediğiniz gibi karşınıza gelecek.

13 Eylül’deki parçalı Güneş tutulması, para evinizde oluşacak. Bu tarih ve sonrasında parasal konularda beklenmedik konuların hızlandığına, yeniliklerin karşınıza geldiğine şahit olabilirsiniz.

17 Eylül’de Merkür geriliyor. Merkür satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarında bazı sıkıntıları ortaya çıkarabilir. Bir eşyanız, telefonunuz, bilgisayarınız bozulabilir. Randevularınızı kaçırabilir, önemli bir evrak kaybedebilirsiniz. Çok düşünmekten ve karar verememekten kaynaklı olarak bir iş teklifini de kaçırabilirsiniz.

25 Eylül’den sonra enerjinizi parasal konulara kaydırabilirsiniz. Maddi gelişmeler hızlı akarken siz de mücadeleci ruhunuzu bu konularda ortaya koyacaksınız.

28 Eylül’deki tam Ay tutulması yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası bu alanlarda hızlı olaylar gündeme gelebilir.

Girişimleriniz ve fırsatların bu sene sizi desteklemesiyle birlikte ekim ayı parasal konularda hala etkili bir ay olacak. 8 Ekim’de Venüs’ün de para evinizi ziyaret etmesi mükemmel iş bağlantılarını hayatınıza taşıyabilir. 7-11-17 Ekim’de dikkatli olun ve partnerinizin iş konusunda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.

18-25 Ekim’de bolluk ve bereket sizi bekliyor. Kazancınız tavan yapabilir. Yine bir iş teklifi parasal durumunuzu yukarılara taşıyacak.

27 Ekim’de oluşan dolunay sizin kariyerinizi tetikleyecek. Önemli bir iş gündeminize yerleşebilir. Bu süreçte yoğunluğunuz artabilir. Ailenize ayırmanız gereken vakitlerden çalabilirsiniz bu da onlarla bu dolunay gerilmelere sebebiyet verebilir.

3 ve 6 Kasım’da para bağlantılarınız kuvvetli olacak, yapılacak bir iş sonucunda elinize para geçebilir.

8 Kasım sonrasında iletişime dayalı işleri sevecek ve iş yaptığınız insanlarla denge içinde hareket edeceksiniz.

13-17 Kasım tarihlerinde gayrimenkul işleriyle uğraşabilirsiniz.

29 ve 30 Kasım’da yine parasal harcamalara dikkat edin. Hayatı sıkıntılı algılayabilirsiniz.

6-11 Aralık’ ta beraber iş yaptığınız insanlarla sorun yaşayabilirsiniz. Fikirsel olarak kolay tepki vermeye açık olacaksınız. Kazalara ve sakarlıklara açık günler; dikkat!

14,17,19 Aralıkta işlerinizde güzel oluşumlarınız olacak. Aslan burcu aşk ve evlilik için buradaki konumuzu inceleyebilirsiniz.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir