Aslan Burcu Sağlık 2015

Aslan Burcu Sağlık 2015

2015 Aslan Burcu’nun Sağlığı

Bu sene Jüpiter’den alacağınız destekle sağlığınız sorunsuz! Elbette ‘bana birşey olmaz’ düşüncesinden uzak durmalı, yine de beslenmenize ve sağlık programlarınıza özen göstermelisiniz. 8 Nisan’dan sonra enerjiniz artmaya başlayacak.

5 Ocak’taki dolunayda sağlığınıza dikkat edin.

aslan burcu saglik

12 Ocak’tan sonra çok acil bir ameliyatınız yoksa cerrahi operasyondan kaçının. 27 Ocak’tan sonra ameliyat gününü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 30 Ocak’a dikkat edin.

21 Haziran’dan sonra bir ay boyunca enerjiniz düşük olacak. Üzerinizde yorgunluk ve halsizlik hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz. Göğüs çevrenizle ilgili sorunlar, alerjiler, solunum yolları enfeksiyonlarına yakalanma ihtimaliniz yüksek. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

24 Haziran’dan sonra enerjiniz iyice düşebilir. Sağlığınızı zorlayacak her tür ağır şarttan, kavga ve gürültülerden kaçınmalısınız.

2 Temmuz civarı sağlığınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir.

6 Eylül’de Venüs’ün düzelmesiyle beraber görüntünüze, fiziğinize, sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayacaksınız. Aslan burcu 2015 yorumları için tıklayınız.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir