Terazi Burcu Sağlık 2015

Terazi Burcu Sağlık 2015

2015 Terazi Burcu’nun Sağlığı

Neptün’den aldığınız etkiyle mikrobik hastalıklara bu yıl da yatkın olacaksınız. Var olan hastalığınızın belirtileri sizi yanıltabilir. Kontrollerinizi bu yıl mümkünse 1-2 kere gözden geçirin ve şeker hastalığını tetikleye-cek besleçıpe tarzından uzak durun. Bu sene yaşanacak iki Güneş tutulması, sizin sağlık alanlarınızı da tetikliyor olacak. 20 Mart-13 Eylül tarihlerindeki tutulmalarda sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Güzel bir haber verecek olursak bu sene Jüpiter sizi her türlü olumsuzluktan koruyacak. 11 Ağustos’tan sonra bu etkiyi üzerinizde daha fazla hissedeceksiniz.

12 Ocak’tan sonra kendinizi işinize fazla verebilir ve bu da sağlığınızda sıkıntılar oluşturabilir. Bu dönemde enerjiniz yüksek olmayabilir, özellikle 18-19 Ocak tarihlerinde zehirlenmelere, alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız.

terazi burcu saglik

15 Ocak’ta yakın çevrenizden birinin sağlığında birtakım problemler oluşabilir. Yine bu dönemde etrafınızdaki sorumluluklar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

5 Mart’taki dolunayda, sağlığınıza gereken özeni göstermeniz önemli olabilir.

13 Mart itibarıyla iş hayatınızdaki oluşumlar ve konuşmalar sizi biraz gergin ve sinirli kılabilir, diğer insanlan düşünerek hareket etmeniz sağlığınızdan ödün vermenize neden olabilir. Bu dönemde check-up ve devamlı yapılacak olan kontrollerinizi devreye sokun.

20 Mart’ta oluşan tam Güneş tutulması, sağlığınızla ilgili konu ve olayları hızlandıracak. Bu dönem ve sonrasında sağlığınız için kararlar almalı, ortaya çıkacak olan sorunlan çözmek için adımlar atmalısınız.

26,29,31 Mayıs’ta seyahat veya tatillerinizde bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Beslenmenize özen gösterin.

23 Ağustos itibanyla bir ay boyunca eneıjiniz yüksek olmayacak. Üzerinizde yorgunluk ve halsizlik hissedebilirsiniz. O yüzden sağlığınıza dikkat etmeli, bağışıklık sisteminizi güçlendirmelisiniz. Mide, bağırsak sorunlan ve enfeksiyonlarına yakalanma ihtimaliniz yüksek olacak. Bu dönemde vitaminlerinizi ihmal etmemeniz gerekecek

25 Eylül’den sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bu dönemde ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara açık olabilirsiniz. Terazi burcu 2015 yorumları için buraya tıklayınız.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir