Koç Burcu Aşk, Evlilik ve İlişkiler 2016 Yorumları

Koç Burcu Aşk, Evlilik ve İlişkiler 2016 Yorumları

AŞK, EVLİLİK, İLİŞKİLER

Bu yıl 5-15 Nisan arası doğumlu Koçlar, dramatik kişilik değişiklikleri, hayatlarının tam anlamıyla değişmesi, içlerindeki özgürlük ve farklılık isteğinin yoğunlaşmasıyla karşılaşabilirler. Değişik ve farklı maceraların peşine düşmek bu sene önemli.

Eğer evliyseniz ya da uzun soluklu bir ilişkiniz varsa sakin olmanız gereken bir süreç içinde olacaksınız. Sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırabilirsiniz. Özellikle 23 Mart tarihindeki tutulma özel hayatınızda önemli kararları tetikleyebilir.

Neyse ki iş yoğunlukları ve heyecan dolu atılımlann hakim olacağı 2016 yılının eylül ayı itibarıyla Jüpiter’in burç değiştirmesiyle özel hayatınız, birebir ilişkileriniz, evlilik alanlarınızda güzel bir döneme giriş yapacaksınız. Bu tarihten sonra Jüpiter var olan ilişkilerinizi toparlayabilir veya yeni ilişkileri şanslı bir şekilde karşınıza getirebilir. Her tür ilişkide şansı, ahengi, uyumu ve mutluluğu tadacaksınız. Partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler sizi de mutlu edecek.

koc burcu iliski 2016

2 Ocak’ta sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde iletişiminiz artabilir. Geleceğinize yönelik konularda konuşmalar ve görüşmelerde bulanacaksınız.

24 Ocak’ta Aslan burcunda oluşan dolunayda, sosyal ortamlarda fazla vakit geçirmek karşınıza aşkı çıkarabilir.

14 Şubat itibarıyla geleceğinize yönelik planlan organize etmenin, çevrenizi bu planlara dahil etmenin tam zamanı.

Arkadaş grubunuzdan veya bir organizasyonda tanıştığınız bir insandan ileride fayda ve yardım görebilirsiniz.

12-14 Mart itibarıyla gerek ilişkinizden, gerekse sosyal hayatınızdan kendinizi soyuüayabilirsiniz. İlişkilerinizde sıkıntılara ve sorunlara açık olacaksınız. Kalıcı ve net olmayan ilişkilerinizde bozulmalar ve sorunlar su üstüne çıkabilir.

23 Mart’ta parçalı bir Ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizin ilişkiler ve evlilik evinizi etkiliyor. İlişkinizle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşanacak. İlişkilerinize bu tutulma ve sonrasında çok dikkat etmelisiniz.

Nisan ayı, kişisel adımlarınız ve hayaünızla ilgili kararlan devreye sokacağınız bir ay olacak. Daha fazla kendinizden bahsedecek, ön planda olacaksınız.

5 Nisan’da ilişkilerinize önem vermeye başlayacaksınız. Geri planda durduğunuz konular görünür hale gelmeye başlayabilir.

9 Nisan civarı hayatınızda birisi varsa sevdiğiniz insana vereceğiniz sözler aşm iyimserlikle süslü olabilir. Kendinizi mudu ve şanslı hissedebilirsiniz. Bir yandan da farklı ve sıra dışı ilişkiler, özgürlüğe dayalı aşklar sizi daha mutlu edebilir.

12 Nisan’da hayattan büyük keyif alacaksınız.

22 Nisan’daki Akrep burcundaki dolunayda beklenmedik sürpriz bir aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz. Bu ilişki çok uzun soluklu olmayacak zira sizden ve yapınızdan farklı bir insanla bir araya gelebilirsiniz.

22 Mayıs’ta oluşan dolunayla birlikte, uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler devrede olacak.

25, 26 Mayıs’ta karşı cinsle anlaşmanız pek kolay olmayabilir.

2, 3,4 Haziran’da çevrenizle olan ilişkilerinizde hayal kınklıklan yaşayabilirsiniz.

17 Haziran itibanyla ailenizle bağlantılarınız ve temaslarınız artmaya başlıyor. Aile bireyleri arasında arabuluculuk yapabilirsiniz. Yine bu dönemde evinizde misafir ağırlamak, ev hayatınızda sosyal olmak önem kazanıyor.

20 Haziran daki dolunay zamanı, uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler olacak.

21 Haziran cu’ ın sonra ailenizle ilişkinizi güçlendirebilir, ev hayatınızda değişikler için harekete geçebilirsiniz.

30 Haziran’dan sonra artık ailenizle ilgili konularda geleceğe odaklanmalısımz. Evle ilgili planlar, ev değiştirme, ev alım, satım işlerinin üzerine düşme gibi konular hayatınızın merkezine yerleşebilir.

4 Temmuz’da oluşan yeni ay, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Aileniz ve yuvanızla ilgili her tür konu ve başlangıcı bu yeni ayla beraber devreye sokabilirsiniz.

7, 8,11 Temmuz’da ailevi ilişkilerinizde bazı kopmalar ve anlaşmazlıklara karşı dikkaüi olmanızda fayda var.

14 Temmuz itibarıyla Merkür iki hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı, sorunlarınızı dile getirebilirsiniz.

16 Temmuz’da aşk hayatınızda güzel konuşmalar, paylaşımlar sizi beklerken, bir taraftan da aile hayatınızda sıkılganlıklarınızın veya kafanıza göre davranma isteğinizin arttığını göreceksiniz.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay sizi en çok aile alanlarınızda etkileyecek, aile hayatınızı aksatmanıza ve bu alanda birtakım gerilimler yaşamanıza neden olabilir.

22 Temmuz’da Güneş, Aslan burcuna geçiyor. Bir ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız.

Ağustos ayında aşk hayatınız yükselişte. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızın arttığını görecek, hayatınızda bir insanın varlığını hissetmek isteyeceksiniz.

2 Ağustos’taki yeni ayla birlikte aşk hayatınızla ilgili kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularla da ilgileneceksiniz.

16 Ağustos’ta hayatı keyifle, esnek ve muüu bir şekilde algılayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmek size zevk verecek.

18 Ağustos’ta yaşanacak parçalı Ay tutulması sosyal çevre alanlarınızı kapsıyor. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlere siz de ortak olabilirsiniz.

9 Eylül’de Jüpiter’in Terazi burcuna geçmesiyle beraber bir yıl boyunca evlilik, ikili ilişkilerinizde önemli şanslar ve fırsatlarla karşılaşacaksınız.

11, 12,13 Eylül’de sinirli ve çabuk hareket etmek isteyen yapınızla sizi daha az tanıyan insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

18 Eylül tarihinde özel hayatınızda patlama ve ilişki kopuşları yaşamamaya dikkat etmelisiniz.

26 Eylül’de özel hayatınızda oldukça keyifli etkiler altına giriyorsunuz. Evliliğe adım atmak, ilişkinizi güzelleştirmek ve bir üst aşamaya geçirmek için istekleriniz yüksek olacak. Bu dönemde yalnız kalmak istemeyecek, her tür adımınızda sizi destekleyecek bir partnerin varlığına şükredeceksiniz.

Ekim ayında sevdiğiniz insanın hayatındaki güzel şanslar ve oluşumlar ilişkinizde kendinizi şanslı hissettirecek.

11 Ekim’de sevdiğiniz insandan alacağınız güzel bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir.

16 Ekim’deki dolunay hayatınızda önemli sonuçlan ve kararları karşınıza getirecek. Bu dolunayda ilişkinizde olup bitenleri idare etmeniz kolay olmayacak.

20 Ekim’de ikili ilişkilerinizde fikir aynlıklan yaşamanız söz konusu olabilir. Bu süreçte isyankarlıklara, karşı çıkışlara, sık sık fikir değişikliklerine kendinizi hazırlayın.

30 Ekim’de önemli ve sorumlu ilişkiler içine gireceksiniz. Yine partnerinizin hayatında önemli ve zorunlu bir yolculuk, taşınma oluşabilir.

9 Kasım itibarıyla sosyal ortamlarınızda her tür ilişkinizde dikkatli adımlar atmalısınız.

2-7 Aralık’ta hayatınızda biri yoksa arkadaşlarınızın devreye girmesiyle biriyle tanıştmlabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla sosyal ortamlarda keyfinize diyecek yok.

14 Aralık’ta yakın çevre evinizde gerçekleşen dolunay iletişimsel konularda bazı hassaslıkları ve kararları karşınıza getirebilir. Akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var.

25, 26 Aralık tarihinde arkadaş ortamlarınızda tanıştığınız, sizi destekleyen bir ilişki bir adım ileriye gidebilir. Özel hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi kolaylıkla harekete geçirebilir.

29 Aralık’ta sosyal ortamlarınızdan, arkadaşlarınızdan daha fayda sağlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayatınızdaki değişim ve dönüşümler sizi heyecanlandırabilir.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir