Koç Burcu Eğitim Hayatı 2016

Koç Burcu Eğitim Hayatı 2016

EĞİTİM

Bu sene yüksek eğitim, yabancı eğitim alanlarınızda önemli sorumluluklarla karşılaşacaksınız. Din, metafizik, felsefe, yabancı dil ve hukuk konulanna ilginiz artabilir. Eğitimde fanatik düşünceler yerine geleceğinize daha geniş açıdan bakmayı tercih etmelisiniz. Bazı sınavlarınızda zorlanmalarınız olsa bile, sorumluluklarınızı bilerek, sıkı çalışarak hayalinizdeki meslek için adımlar atabilirsiniz.

koc burcu egitim 2016

17 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında eğitim alanlarınızda karşınıza çıkan sıkıntılara, eneıjinizi derslerinize verememe gibi durumlara hazırlıklı olun.

Yılın ikinci yarısında eğitim hayatınızda size destek olacak, beraber çalışacağınız bir insan hayatınıza dahil olabilir. Grupsal çalışmalarda yılın ikinci yansında daha şanslısınız.

13-18 Ocak’ta eğitimsel konularda, akademik çalışmalarınızda, oldukça esnek, yaratıcı, bir dönem içinde olacak, dikkat çekeceksiniz. Dersleriniz konusunda inatçı ve dediğim dedik tavırlardan uzak durmanız işinize yarayabilir.

3-6 Şubat’ta eğitimle ilgili konularda hayat sizi destekleyecek, ikinci döneme daha büyük bir istekle başlayabilirsiniz.

8 Şubat’tan sonra sosyal çevre alanlarınızdaki faaliyetler, arkadaş toplantılarınızın yoğun olması ders programınıza uymanızı zorlaştırabilir.

1 Ağustos’ta eğitimsel konularda kafanızdaki düşünceleri, planları ailenizle paylaşacak, bu dönemde ailenizden ve sevdiklerinizden destek alacaksınız.

29 Kasım’da oluşan yeni ayla beraber eğitim ve akademik konularda önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulamanın tam zamanı. Bu tarih ve sonrasında sıkıntılarınız varsa öğretmenlerinizle iletişim içine girerek sorunlarınızı bitirebilirsiniz.

12 Aralık’ta eğitimsel konularda da şans ve fırsat dolu bir döneme gireceksiniz.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir