Oğlak Burcu Sağlık 2016 Yorumları

Oğlak Burcu Sağlık 2016 Yorumları

2016 Oğlak Burcu Sağlığı

SAĞLIK

Bu yıl yaşayacağınız olaylar sonucunda bazı şeylere müdahale edememeniz yüzünden bazı sinirsel hastalıklara yakalanmanız kaçınılmaz olabilir. O yüzden bu sürece adapte olabilmeniz için kendinizi hayata bırakmanız, biraz da gidişata göre yönünüzü belirlemeniz doğru olacaktır. Olumsuzluklardan kurtulmalı, pozitif düşünce yapınızı daha fazla öne çıkartmalısınız.

oglak-burcu-saglik-2016

Merkür sizin sağlık evinizin yöneticisi olduğundan, Merkür’ün gerilediği zamanlarda sağlığınızla ilgili sorunlara da açık olabilirsiniz. Özellikle 5- 25 Ocak Merkür gerilemesinde dikkatli olun.

6 Mart tarihinde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Özellikle de bağışıklık sisteminize önem vermeniz gereken bir dönem.

17 Nisan’dan sonra Mars geriliyor. Sağlıkla ilgili operasyonları bu döneme getirmemeye özen gösterin. Mayıs sonuna kadar çok önemli girişimlerden ve sağlıkla ilgili önemli kararlardan kaçınmak yerinde olacak. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye çalışın.

22 Mayıs’taki dolunayda, sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen gösterin. Sinirli tepkiler devreye girebilir ve bunun sonucunda beklenmedik olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz.

24 Mayıs’tan sonra sağlığınızda güzel gelişmeler oluşabilir.

4 Haziran’da sağlığınızla ilgili birtakım sıkıntı ve problemler varsa bunlar devrede olabilir.

20 Temmuz tarihinde kişisel alanınızda dolunay oluşacak. Fiziki sağlığınızla ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Görüntünüze ve sağlığınıza gereken yatırımı yapmalısınız.

2 Ağustos itibarıyla beden sağlığınızı ve ruh sağlığınızı güçlü tutmalısınız. Bu yüzden de bağışıklık sisteminizi güçlendirecek vitaminleri bu dönemde almayı unutmayın.

21 Kasım’da ateşli hastalıklara ve enfeksiyon hastalıklarına daha yatkın ve meyilli olacaksınız. Aman dikkat!

21 Aralık’tan sonra tam anlamıyla sağlığınızda gözle görülür bir değişme olacak, kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir