2019 Burç Yorumları 2019’da Sizi Neler Bekliyor?

2019 Burç Yorumları 2019’da Sizi Neler Bekliyor?

Aşk, aile, kariyer hayatınızda 2019 yılında sizi nelerin beklediğini merak ediyor musunuz? 0 halde yıldızların sesine kulak verin.

KOÇ

2019 yılı sizin için ailenizle birlikte daha fazla zaman geçireceğiniz, akrabalarınızla paylaşımlarınızın olacağı bir dönem olarak görülüyor. Evinizi ve yaşadığınız şehri değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı iş imkânları karşınıza çıkabilir. Seyahatleriniz artabilir.

BOĞA

2019 yılında belki bugüne kadar hiç yaşamadığınız bir iletişim ağının içinde olacaksınız. Konuşacağınız, okuyacağınız, yazacağınız bir yıl 2019. Bu yıl özellikle sizin girişimci olmanız isteniyor, düşündüğünüz ve harekete geçemediğiniz konularla ilgili “hareket” zamanınız geldi. Siz adım attıkça, çözülmemiş gibi görünen konular çözülecek.

İKİZLER

Maddi ve manevi kaynaklarınız 2019 senesinde ana gündem maddeniz olacak. Borçlarınızı ödediğiniz, daha fazla para kazandığınız bir yıl olduğu için yatırım yapıp girişimcilik için atağa geçebilirsiniz. Partnerlerinizle keyifli bir yıl yaşayacağınız zamanlar öngörülüyor.

YENGEÇ

2019 yılının gündemi ikili ilişkiler olacak. Bu yıl ilişkilere bakışınız ve ilişkileri değerlendirme tarzınız değişime uğrayacak. İlişkilerde alma-verme dengesini kurarak, “Ne verdim, ne aldım, hayatıma ne kattı?” gibi soruları kendinize sorup, cevaplarını da kolaylıkla bulduğunuz zamanlar sizi bekliyor. Günlük olarak daha disiplinli ve planlı olacağınız 2019 yılında sizden hiç beklenmeyen planları yapabiliyor olacaksınız.

ASLAN

2019 biraz dinlenmeyi seçeceğiniz bir yıl olacak gibi, daha doğru tanım ise kamera önünde olmaktansa, kameranın arkasında olmayı seçebilirsiniz. Bu yıl iş hayatı tarafında kendinizi fazla yormamanız gerekiyor. Sağlığınıza önem vermeniz, rutin kontrollere gitmenizde yarar var. Eksik kalan kitap, tez, blog için yazı yazmak ise, evet işte bunlar, 2019 için en kolay yapabileceğiniz işler ve dönüşleri tam istediğiniz gibi gerçekleşecek. Çocuk sahibi olmayı düşünenleri destekleyen bir yıl olacak.

BAŞAK

Oldukça sosyalleşebileceğiniz ve hobilerinizi hayatınıza ekleyebileceğiniz bir yıl olacak gibi görünüyor. Yalnız bu yıl sizi özellikle uyarmamız gereken konu şu: Ne yaparsanız yapın disiplinli olun. Girişimciliği düşündüğünüz projeleriniz varsa, konunun profesyonellerinden yardım almanızda yarar olacaktır.

TERAZİ

2019 yılında kariyer anlamında yön değişikliği söz konusu, yani işyerinizde daha üst bir pozisyon olabilir veya istediğiniz bir bölüme geçiş gerçekleşir. Kariyer planındaki yenilikler güzellikler muhteşem! Biraz da ebeveynlere zaman ayırmanız keyfinize keyif katacaktır.

AKREP

Bu yıl daha sosyal oluyorsunuz. Bilindik alandan biraz daha dışarı çıkma eğilimi var, hatta yurt dışına bile çıkabilirsiniz.

Ayrıca eğitim alanında adımlar atıyorsunuz. Eğitim alabilir veya verebilirsiniz. Maddi ve manevi kaynaklarınızda artış var.

YAY

Ortak kaynaklarınız [miras, kredi, nafaka vb.] ile ilgili konular gündeminizde olacak. Maddi ve manevi kaynaklarınızı gözden geçirip şimdiki kaynaklarınızı daha disiplinli arttırmanız yönünde destekleniyor olacaksınız. Bu yıl özellikle şanslı olduğunuzu bilmenizde yarar var, değerlendirin.

OĞLAK

2019 yılında partnerlerinizle ilgili konular gündemde olacak. Partner denilince ister ilişki, isterseniz birlikte iş yaptığınız kişiyi düşünebilirsiniz. Mutlulukla giden bir bağlantı varsa daha iyi olacak, lâkin pürüzler varsa o zaman kopuşları da bekleyin. Ayrıca bu yıl siz kendinizi yapılandırma konusunda daha olgun daha otoriter adımlar atabilir ve kendinizi markalaştırabilirsiniz. Biraz görev paylaşımı yapmayı öğrenmeniz ve bu konuda rahatlamanız gerekiyor.

KOVA

Sizin için verimli bir yıl geliyor. Hayatınızda bazı kapılar kapanıyor ve yenileri açılıyor. Yeni iş imkânları ile çalışkanlığınızı etkili ve verimli kullanabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor olacak. Sağlığınıza daha fazla özen göstereceksiniz. Uzun zamandır kilo konuları gündeminizde ise “Hoş geldin 2019!” diye kutlama yapabilirsiniz, çünkü bu sefer istediğiniz sağlıklı beden için destek var.

Yeni sosyal ortamlar, yeni çevreler ise yılınızı daha verimli hale getirecek.

BALIK

2019, üretkenliğinizin arttığı bir yıl olarak sizi bekliyor. Eğer bekârsanız hayatınızın aşkını bu yıl yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa, onunla veya onlarla daha keyifli zaman geçireceksiniz. Kariyeriniz, terfi veya işyerindeki huzur ile taçlanacak. Lütfen ani harcamalara dikkat edin. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı unutmayın.

Nur Banu TELCİ Astrolog




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir