Akrep Burcu Eğitim 2015

Akrep Burcu Eğitim 2015

2015 Akrep Burcu’nun Eğitimi

Geçen sene Jüpiter’den aldığınız destekle sınavlarınızda kendi bildiklerinizi ortaya koyduğunuz, akademik konularda araştırma yapmaktan büyük keyif aldığınız bir dönemden sonra artık ne istediğinizi biliyorsunuz. 15 Haziran-18 Eylül tarihleri arasında istek duyduğunuz dersleri ve konuları gözden geçirebilir ve bu alanlarda değişikliklere karar verebilirsiniz. İstikrarlı adımlarınızı 15 Haziran’a kadarki dönemde veya 18 EylüPden sonra devreye sokmalısınız.

Güçlü ve etkili yanlarınızı ocak ayında ön plana çıkartabilirsiniz. Eğitimle ilgili kararlarınız bu dönemde ön plana çıkacak.

akrep burcu egitim

5 Ocak’taki dolunay eğitim ve akademik konulara dikkat çekecek. Belki de alacağınız notlar ve sonucunda bu alanlarda daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini fark edeceksiniz.

Mayıs ortalan itibarıyla 22,25,29 Mayıs’ta eğitim hayatınızda sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz.

Haziran ayında eğitim hayatınız ön planda olacak. Üniversite sınavının yaklaşmasıyla beraber hızınızı arttırmak isteyebilirsiniz.

21 Haziran’dan sonra yüksek eğitim konularına odaklanabilirsiniz. 24 Haziran’dan sonra enerjinizi daha çok seyahat ve eğitim alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde, sabırsız ve kavgacı olmamaya çalışın.

8 Temmuz’dan sonra eğitim konularına daha fazla eğilmeye başlayacaksınız. Konuşma ve görüşmeleriniz akademik ve yurt dışı eğitim konulannda hızlanmaya başlayacak Bu alanda 13, 23 Temmuz’da şansınız yüksek

16 Temmuz’dan sonra eğitim hayatınızda önemli kararlan devreye sokabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınız ve eğitim seyahatleriniz önem kazanıyor.

21 ve 2İ Temmuz’da bir eğitim firsati hayatınızı destekleyecek Bu günlerde kendinizi mutlu, iyimser, rahat hissedeceksiniz. Gelecek adımlarınızda hayat her yönden sizi destekliyor olacak.

Akrep Burcu 2015




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir