Balık Burcu Sağlık 2015

Balık Burcu Sağlık 2015

2015 Balık Burcu’nun Sağlığı

Bu sene Jüpiter’den alacağınız destekle sağlığınız yıl boyunca size problem çıkartmayacak. Var olan kronik bir rahatsızlığınız varsa pozitif gelişmeler yaşanabilir. Yine de çok çalışmaktan kaynaklı olarak kalbinizi, sırtınızı ve dolaşım sisteminizi iyi korumalısınız. Proteini çok abartmayın ve sofranızdan sulu gıdaları, az şekerli meyveleri eksik etmeyin. Nisan ayından sonra sağlığınızda daha güzel gelişmeler olabilir. Ağustos ayında seyahatlerde ve dış ortamlarda bazı sağlık so-j runlarına açık olabilirsiniz.

Şubat doğumlu bir Balıksanız, yılın ilk aylarında sağlığınızda ve çevrenizdeki erkeklerin sağlığında bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

balık burcu saglik

4 Şubat’ta oluşan dolunay, sağlık alanlarınızı tetikliyor. Bu dönemde sağlığınıza her zamankinden fazla dikkat etmelisiniz. Vitaminlerinizi ihmal etmeyin. Özellikle bu dolunay, çok çalışmaktan ya da isteksizliğinizden kaynaklı olarak sağlığınızla ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir.

5 Haziran’dan sonra sağlığınızla ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir. Eğer kronik rahatsızlığınız varsa, üç hafta boyunca rahatsızlığınız hakkında pozitif sonuçlar alabilirsiniz.

24 Haziran’dan sonra özellikle sporla ilgili konularda kendinizi ortaya koymak ve enerjinizi harcamak isteyebilirsiniz. Su sporlan bu dönem sizi fazlasıyla rahatlatabilir.

Temmuz ayında kendinizi keyifli ve mutlu hissedeceksiniz.

14 Temmuz’da bir seyahatteyseniz ya da tatildeyseniz sağlığınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

31 Temmuz-6 Eylül arasında sağlık evinizde gerileyen Venüs sizi zorlayabilir. Bu süreç içerisinde sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

9 Ağustos’tan sonra fazla çalışmaktan kaynaklı olarak sağlığınızı ihmal edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu süreç içerisinde kalbinizi ve sırt bölgenizi çok fazla zorlamayın.

12 Kasımda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Böbrek, bel, omurilik ve sırt ile ilgili rahatsızlıklar devrede olabilir. Bu süreçte aciliyeti yoksa ameliyat olmaktan kaçınmalısınız. Balık burcu 2015 yorumları için tılayınız.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir