2017 makyaj trendleri

2017 makyaj trendleri

2017 makyaj trendlerini sizler için derledik. Çok fazla makyaj modelleri ve görselleri mevcuttu içlerinden en güzellerini ve öne çıkan popüler olanlarını seçtik.


Bu yıl makyajda özne dudaklar ve ten. Koyu mat ve parlak kırmızılar en çok göreceğimiz renk ve uygulamalar olacak. Ayrıca ten ışıltılı ve doğal bir görünümle karşımızda. Strobing makyaj son dönemlerin en trend uygulama.

Özellikle elmacık kemiği üzeri, alın, çene ve alın bölgesine uygulanan ışıltılı highlight ürünleri ile yapılan bu makyaj yılın trendleri arasında. Transparan fondöten ve krem eyeliner yükselişte. Yarı transparan fondötenler, ten rengini tek bir renge getiren ve doğal görünümü bozmadan sağlıklı cilt görünümü veren köpük tarzındaki yapısı ile de kolay kullanım sağlayan ürünler.

Farklı renk seçenekleri kolay kullanımı ile klasik uygulamaların dışında farlı tekniklerle uygulamalara olanak sağlaması ve ayrıca depliner şeklinde sürülmesi nedeni ile öne çıkan ürünlerden biri. Kırmızının ve koyu vişne hatta siyaha dönen rujların ön planda olması makyajda özneyi dudak olarak ön plana taşıyor.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir