2018 Yılı Burç Yorumları

2018 Yılı Burç Yorumları

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Sosyalleşme zirvede

İş Hayatı ve Para: Hayatınızda büyük değişim ve farklılıklar yüzünden bocalama ihtimalinizin olacağı bir yıl. Kontrol ve sorumluluk devi olan sevgili oğlak burçları, kontrolünüz ve beklentileriniz dışında gelişen her olayın karşısında sakin ve dik durmaya çalışın. Beklentilerinizi üst düzeyde tutmadan yavaş adımlar başarı ve kazanç getirecektir. Satürn Oğlak burcunda sizi değişime ve kendinizi yeniden yapılanmaya sürüklüyor olacak. Sorunları büyütüp çözmeye değil, sorunlarla uzlaşmayı deneyin. Yılın ikinci yarısı doğru adım ve analizler sayesinde maddi açıdan karlı geliyor. Karar noktasında şans sizinle.

Aşk Hayatı: ilişki veya evliliğinizde kısıtlandığınızı düşündüğünüz durumlar ortadan kalkacak: Daha rahat nefes alıp halihazırda bir birlikteliğiniz varsa daha sağlam temellere oturacak. Girdiğiniz her tür ortamda dikkat çekmeniz söz konusu. Kıskanılacak kadar güzel bir aşk sizi bekliyor.

Sağlık: Sağlığınıza daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Kas ve iskelet sisteminizdeki rahatsızlıklar için tedbir alabilirsiniz. Diş sağlığınız da bu yıl önemli. Özellikle soğuk ve kalabalık ortamlarda koruma kalkanınızı oluşturun.

YÜKSELEN KOVÂ

istikrar yılı

İş Hayatı ve Pora: Jüpiterin Akrep burcunda kariyer ve iş dünyasındaki bolluk ve bereketi sizlerle. Hayatınızı dilediğiniz gibi düzene sokabileceksiniz, iş hayatı ve eğitim hayatınızdaki tüm zorluklar geride kalırken siz tüm yaratıcılığınızı ön planda tutarak hareket edebileceksiniz. Birden gelen iş olayları raydan çıkarabilir, buna dikkat etmekte fayda var. Böyle bir durumda, kendinizi net olarak karşı tarafa ifade etmeniz gerekebilir. Yeni bir iş ve yapılanmayı göze alın. Yeni veya geçmişteki tüm iş başvurularınız olumlu gelişecek. Telafisi olmayan sonunu göremediğiniz yatırımlardan uzak durun.

Aşk Hayatı: Söz konusu aşk ve sizseniz; hem duygularınızı hem mantığınızı kullanmalısınız. Tartışma ve sorunlarda bazen çok sert, bazen de umursamaz tavrınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. 2018 yılının ilk yarısı bu dengeyi iyileştirmeniz önemli. Zira ikinci yarıyılda sizi derinden etkileyecek kişi karşınıza çıkacak. Duygularınıza engel olmayacak ve doludizgin bir aşka yelken açacaksınız.

Sağlık: Oldukça hareketli gelen 2018 yorgunluk yapabilir. Bunun için doktor ve kontrolü ihmal etmemek gerekir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

İstikrar zamanı

İş Hayatı ve Para: 2018 yılında Satürn’ün Oğlak burcundaki transiti sizin duygularınızı özellikle hayata bakış açınızla ilgili olanlarında köklü değişikler yaptıracak. Savunduğunuz şeylerin yanlış olduğuna şahit olabilirsiniz. Tüm bu değişimler olurken iş ve kariyer hayatınızda yaşanan aksaklıkların sizi kısıtlamasına izin vermeden başarılı olduğunuza yüzde yüz inanarak hareket etmelisiniz. Sürekli yedek planınız olmalı. 2018 yılında ortak yapılan işler ön planda. Her işi kendi başına yapmak isteyen Balık burçları, ortak yapılan çalışmalarda öncü ve idare eden taraf siz olmalısınız.

Aşk Hayatı: 2018 yılının daha ilk aylarında bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz ve bunlar değişmenize sebep olabilir. Değişim öyle sandığınız kadar kolay olmayabilir. Duygusal açıdan inatçı olmak her şeyi zorlaştırabilir. Hareketli bir aşk yılı sizi bekliyor. Tüm bu gelişmeler olurken yanlış anlaşılma ihtimaliniz yüksek. Böyle durumlara karşı daha yapıcı ve anlaşılır olmanız gerektiğini unutmayın.

SağLIk: Yorucu iş ve aşk hayatı bünyenizi zayıflatabilir. Soğuk algınlığı ve salgın hastalıklara daha kolay yakalanabilirsiniz. Bünyenizi güçlendirmeye ihtiyacınız var.

Hülya Nida Şahin kimdir?

Endüstri Psikolojisi eğitiminden sonra profesyonel hayatta insan kaynakları alanında görev alan, astroloji, şifa, EFT, reiki, kundalini, gibi ruhsal değişim çalışmalarıyla dikkat çeken Astro-Terapist Hülya Nida Şahin, danışanların kişisel gelişimini yükseltmeye yönelik çalışmalarını “Doğru Nokta Terapisi” yöntemiyle sürdürüyor. Şahin’inkısa süre önce çıkan “Ah Zavallı Erkekler” kitabı ikinci baskısını yaptı.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir