2018 Yılı Burç Yorumları

2018 Yılı Burç Yorumları

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Bolluk ve bereket yılı

İş Hayatı ve Para: Yılın maddi kazanç ve başlangıçlar yılı olarak şanslı burçlarından biri. Jüpiter akrep burcunda kazanç evinde bolluğu getirirken, dikkati elden bırakmamakta fayda var.

O alanı genişleten geliri arttıran Jüpiter, giderleri de çoğaltabilir. Hedefler ve planlar kusursuz bir şekilde işleyecek. Çabalarınız karşılığını bulacak. Mevcut işinizde başarı, değişim düşünüyorsanız da adım atmayı gerçekleştirebilirsiniz. 2018 yılının ikinci yarısında çalışma ve para akışınızda bazı aksaklıklar yaşanabilir.

Aşk Hayatı: 2018 yılında aşk ve ilişki konusunda artık beklediğiniz düzelmeler söz konusu. Uğramış olduğunuz haksızlıklar ve hayal kırıklıkları geride kalacak. Birlikteliği olanlar, sorunları çözme fırsatı yakalayacaklar.

Herkesi idare etmek ve hataları görmezlikten gelmek konusunda üstad olan sizler, bu yıl kimse için bunu yapmayın. Yalnızlar için de evlilik 2018 yılının ikinci yarısında kapıda.

Sağlık: Bu yıl sağlığınız, moraliniz yerinde olduğu sürece güzel. Kendi dikkatsizlikleriniz sonucu oluşabilecek zorluklar dışında ayak ve bacak sağlığına özen göstermek gerekebilir.

AKREP VE YÜKSELEN ÂKREP

Özgürleşme yılı

İş Hayatı ve Para: Bu yıl rahatlayıp, iş ve kazanç konularında ne yapabileceğinize odaklanmanız gerekecek. 2018 yılının ikinci yarısı gelişmeler dikkat çekici. Bu zamanda kuracağınız işe veya ortaklıklara dikkat etmenizde fayda var.

Aşk Hayatı: Sadece kendi duygularınıza değil, karşı tarafın duygularına da önem vermeniz gerekecek. Ani gerginlik ve tartışmalar ilişkiyi zorlayabilir. Gereksiz risk almadan mevcut ilişkinizde sakin olmalı, yeni tanışmalarda empati göstermelisiniz.

Sağlık: Soğuk algınlığına yakalanma riski dışında her şey yolunda. Hatta mevcut rahatsızlıklar için tedavi olanlar çözüm bulabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY

İç dünyayı keşfetme yılı

İş Hayatı ve Para: Yay burçları için rahatlama zamanı. 2018 yılında söz konusu iş hayatınız ise biraz daha diplomatik ve otoriter olabilirsiniz. Hedeflerinize doğru ilerlerken bazı aksaklıklar doğal olarak söz konusu olabilir. Birçok Yay iş değiştirdi ve çalışmalarının karşılığını alamadı. Ama bu ilk yarı hedef belirleme ve başlangıçlar ikinci yarıyıl ise tedbir alarak yürüme zamanı. Bu tedbirler nedir?

Bu şimdiden para biriktirme, tasarruflu davranma olabilir. Diğeri bitirmek zorunda olduğunuz işler varsa acilen sonlandırılabilir.

Aşk Hayatı: 2018 aşk hayatında en olumlu gelişmeleri size getiriyor. Uzun zamandır olumsuz giden ne varsa, olumlu bir akışa doğru yol alacak. Özlem duyduğunuz huzur, mutluluk sizinle. Birlikteliği olanlar için karar vermek ve daha sağlam temellere oturması… Olmayanlar için ilk aylardan itibaren yeni tanışmaların söz konusu olacağı bir yıl.

Sağlık: Uzun süredir sağlık problemleri olan Yaylar için rahatlama zamanı. Devam eden rahatsızlıkların son bulması ve iyileşme söz konusu. Fiziksel olarak güçlenmenin yanında ruhsal yapılan birçok çalışma size iyi gelebilir. Destek alabilirsiniz.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir