2018 Yılı Burç Yorumları

2018 Yılı Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Başarının sırrına ulaşıyor

İş Hayatı ve Para: 2017’nin son aylarında kendini hissettiren şans, 2018′ in ilk aylarında belirginleşecek. Ortak yatırımlar alanında gerçekleşecek Akrep burcundaki Mars – Jüpiter kavuşumu, ani para gelişlerini sağlayabilir. Uzun zamandır çözülmesi beklenen kredi veya alacağın sonuca ulaşması hızlanabilir. Tüm yıl ortak yapılan anlaşmalarda ve evli olan Koç burçlarının eşlerinin maddi kazançlarında olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Aşk Hayatı: Yılın ilk aylarında ilişki hayatı durgunlaşabilir. Birlikteliği olanlar bir karar verip yol haritasını şekillendirebilir. Aşk, karar ve istikrar kazandıracak.

Sağlık: Yoğunlaşan tempo artan sorumluluklar sağlığınızı etkileyebilir. Kendinize zaman ayırmak, beslenme düzenini gözden geçirmek gerekebilir. Yılın ikinci yarısından sonra böbrek ve üreme organlarıyla ilgili hastalıklara dikkat edin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Cesaret ve hareket-bereket

İş Hayatı ve Para: Boğa burçları, bu yıl hareketin bereket olacağını öğrenecekler. Anlaşmalar, ortaklıklar yeni iş fikirleri, yılın ilk yarısında oldukça hareketli olacak. 2018 yılının ilk aylarında zihnin ve algılamanın gezegeni Merkür’ün Akrep burcunda olmasından dolayı büyük miktarda fiziksel ve zihinsel enerjiyi hissedeceksiniz.

Aşk Hayatı: Venüs’ün yönettiği Boğa, aşkı -sevgiyi en iyi yaşayan ve yaşatan burçlardan. Buradaki ihtiyaç iş başarılarını etkileyebilir. Bekar olanlar, 2018 yılının ilk yarısından itibaren yeni bir aşka yelken açmak için büyük şansa sahip olacaklar.

Sağlık: Genel olarak sağlık ile ilgili bir problem gözükmese de istenmeyen ani gelişen rahatsızlıklara dikkat etmek gerekebilir. Temmuz ayından sonraki süreçte ufak tefek kazalara karşı dikkatli olunmalı.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLERİ

Başlangıçlar ve bitişler

İş Hayatı ve Para: 2017 yılına göre şartlarınız daha iyi olacak. Çalışma arkadaşlarınız ve yöneticileriniz ile daha sağlam bir bağ kurabileceksiniz. Kararlı ve istikrarlı olmak, bu yıl yapmanız gerekenler listesinin başında. Bu yıl tüm borçlar kapanıp birikime geçilecek. Jüpiter Akrep burcunda çalışma hayatınızı yoğun kılmakla birlikte iş arkadaş çevrenizi de arttırıyor.

Aşk Hayatı: Sosyal hayat ve arkadaşlıklar hareketlenince yaşı genç olan ikizler için de değişiklikler söz konusu. Ciddi birlikteliği olmayanlar için başlangıç ve bitişler çok yoğun. Olanlar içinse hatadan kaçınmaları gerektiğini bilmeleri gerekebilir.

Sağlık: En çok dikkat edilmesi ve yönetilmesi gereken stres olacak. Enerjiniz her zamanki gibi gayet iyi durumda. Bu yıl sağlık evinizdeki Jüpiter, yeme içme isteğinin yanında kilo aldırabilir.




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir