Boğa Burcu 2016 Yorumları

Boğa Burcu 2016 Yorumları

BOĞA

(21 Nisan -21 Mayıs)

Büyük bir dönüşüm içindesiniz

Bu yıl arkanıza alacağınız rüzgarla aşkı hissedecek, yaşayacak, yaşadığınız veya yaşayacağınız aşkların sizi daha fazla geliştirdiğini göreceksiniz. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla daha sakin, mütevazı ve güvenli bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe veya sağlam temellere taşıyabilirsiniz. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda çalışarak, dikkatli davranarak ve düşünerek atılacak adımlar karşınıza çok güzel şanslar ve fırsatlar çıkarabilir.

boga-burcu-2016

Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu alandaki çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. Yine de sınanacağınız ve zaman zaman engellerle karşılaşacağınız zamanlar yok değil. Özellikle 23 Mart-26 Mayıs tarihlerinde hem aşk hayatınızda hem de çocuk konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Riski sevmeyen bir burç olarak zaman zaman kendinizi risk alırken bulabilirsiniz. 18 Haziran-10 Eylül tarihlerinde hayatınızın akışını değiştirecek risklerden kaçınmalısınız.

Önemli sorumluluklar üstlenerek kendinizi büyütecek ve çeşitli sınavlarla karşılaşacaksınız. Bu yıl ortaklaşa para alanlarınıza gereken önemi göstermelisiniz. Önünüzdeki dönemde ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız, zorlanmalarınız ve dönüşümleriniz devrede olacak. Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Zira siz paranın değerini bilen ve ona sahip olmayı önemseyen birisiniz. Başkaları için parasal sorumluluklar üsüenmek gözünüzü korkutmasın. Şimdiye kadar önemsemediğiniz konuları önemseyebilir, önemsediklerinizin sırasını değiştirebilirsiniz. Hayat size birçok açıdan farklı yüzünü gösterebilir ve siz daha önce fark etmediğiniz şeyleri fark edebilirsiniz.

Bu dönemde yapmanız gereken borç almak, vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek, riskten kaçınmak ve vergi konularınızı göz ardı etmemek olmalı, insanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, iş birliğinden kaçınmamalısınız.

Boğa Burcu İş, Para, Kariyer 2016 Yorumları

Boğa Burcu Aşk, Evlilik ve İlişkiler 2016 Yorumları

Boğa Burcu Eğitim Hayatı 2016

Boğa Burcu Sağlık 2016 Yorumları

***********************************************************************




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir