Yengeç Burcu 2016 Yorumları

Yengeç Burcu 2016 Yorumları

2016 Yengeç Burcu Yorumları

YENGEÇ

(22 Haziran – 23 Temmuz)

Sürpriz fırsatları değerlendirin

Yıla güzel başlıyorsunuz. Reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazı alanlarında çeşitli şans ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Eylül ayına kadarki süreçte, yeni fikirlerinizi başkalarının önüne koyacak, konuşma, yazma yoluyla başarılı işlerde bulunacaksınız. Tüm bu etkiler, sadece yakın çevrenizle de sınırlı kalmayacak ayrıca yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı daha uzaktaki yerlere ve insanlara ulaştırmayı bileceksiniz. Araştırma işindeyseniz bu sene araştırmalarınızı geliştirebilir, genişletebilir ve daha çok bilgi ve argümana ulaşabilirsiniz. Yayıncılık ve medyayla ilgili konular hayatınızı renklendirebilir. Basın-yayınla, gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar ferah, rahat ve yaratıcı bir süreç içerisinde bulunacak. Hayatımızı etkileyen internet ve sosyal medyayla uğraşıyorsanız, yıl içinde zaman zaman zorlanmalarınız, engelleriniz olsa bile, kolaylıkla diğer insanlar arasından sıyrılmayı başaracaksınız. Biraz tanıtım ve pazarlamayla açılımlarınız yüksek olabilir. Yine de bu işlere kalkışırken size vereceğim tarihleri göz önünde bulundurarak ilerlemeye çalışın.

yengec-burcu-2016

Sürpriz fırsatlar ve şanslar söz konusu olabilir. Akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. Yine onların hayatındaki zenginlikler ve güzelliklerden siz de fayda sağlayacaksınız.

İletişiminiz fazlasıyla artabilir ve temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz.

Geçen sene iş hayatınızda başlayan ve ilk başlarda bocalamanıza neden olan sorumluluklarınız bu sene tam anlamıyla devreye giriyor. 2016 yılında iş konularınıza, hizmet ve sağlık alanlarınıza daha fazla ilginizi kaydırmak zorundasınız. İş alanlarınızda da önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. İşinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Bu dönemde kendi üzerinizdeki disiplini iyi bir şekilde sağlamalı ve hayatınızı, günlük akışınızı bir düzene oturtmalısınız. Üzerinize almanız gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları size dayatmadan, siz kendiniz ve yapacaklarınız için harekete geçin.

Size düşen görev, yapacaklarınızdan muduluk duymanız ve gerçekten istediğiniz işlere kanalize olmanız.

Çok fazla çalışmak, detaylarla uğraşmak bu dönemde vücudunuzun ritmini bozabilir. Yoğun çalışma temponuz devreye girdiğinde, kendinize vakit ayırmalı, eğlenceli konularla ve günlük egzersizlerle rahatlamaya çalışmalısınız. Uzun süredir devam ettirdiğiniz işlerinizde bazı sorunların oluşması sizi tedirgin etmesin. Belki de çok uzun zamandır aynı monotonlukla devam ettiğiniz işinizi aslında ne kadar sevip sevmediğinizi, bulunduğunuz iş koşullarının sizi ruhen tatmin edip etmediğini görmeniz için bu etki devrede olacak. Belki de size daha fazla keyif verecek, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak bir alana kaymanız gerekiyor kim bilir!

Yengeç Burcu İş, Para, Kariyer 2016 Yorumları

Yengeç Burcu Aşk, Evlilik ve İlişkiler 2016 Yorumları

Yengeç Burcu Eğitim Hayatı 2016

Yengeç Burcu Sağlık 2016 Yorumları

**********************************************************************




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir